Regels omtrent COVID-19 na 1 juni 2020

12 mei 2020 14:20 Richtlijnen coronavirus | Brasserie Zuiderzoet

Let op! Vanaf 1 juni 2020 mag Brasserie Zuiderzoet, onder specifieke voorwaarden, weer open! Brasserie Zuiderzoet houdt zich aan de RIVM richtlijnen en gaan waar mogelijk verder dan de richtlijnen. Bekijk hiervoor ons Covid-19 protocol.

Beste gast,

Op 6 mei heeft de overheid meer duidelijkheid gegeven betreft de Corona-maatregelen en de eventuele versoepeling hiervan. Er is aangegeven dat per 1 juni de horeca weer (beperkt) opengesteld kan worden.

Daarom werken we volop aan allerlei oplossingen om de nieuwe regels zorgvuldig te kunnen naleven. Deze nieuwe spelregels zijn nog niet volledig uitgewerkt. Vooralsnog is ook ons reserveringssysteem niet geopend. Wel is het mogelijk om een aanvraag te doen door contact met ons op te nemen via info@zuiderzoet.nl. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer, aantal personen en de gewenste datum waarop je langs wil komen.

Voor vragen kun je ons uiteraard ook mailen. We houden je op de hoogte zodra de nieuwe spelregels duidelijk zijn en wanneer ons reserveringssysteem opnieuw is ingericht.

Vooralsnog zien wij er erg naar uit om jullie op 1 juni te mogen verwelkomen. Wij kijken met veel energie uit naar de herstart!

Team Zuiderzoet