Open Toptrouwlocatie Route bij Zuiderzoet!

19 januari 2018 10:24 Toptrouwlocatie Route 2018 | Brasserie Zuiderzoet

Op zaterdag 3 februari 2018 organiseert Toptrouwlocaties de populaire Open Toptrouwlocatie Route voor het eerst op een zaterdag. En Zuiderzoet doet ook mee!

Van elf tot vier uur kan iedereen met trouwplannen onze locatie komen bezichtigen. Wij ontvangen jullie met een bruisend glaasje bubbels, alvorens wij jullie onze locatie laten zien! Naar verwachting gaan deze dag meer dan 1.300 aanstaande bruidsparen op pad om hun droomlocatie te vinden.

De zoektocht naar een trouwlocatie is een van de belangrijkste punten in de aanloop naar de trouwdag. Uit het Nationaal Trouwonderzoek 2017 van Toptrouwlocaties, blijkt dat bruidsparen gemiddeld ruim 11 maanden voor de trouwdag beginnen met zoeken naar de locatie. Zelden is het meteen raak: bruidsparen bezoeken gemiddeld drie tot vier locaties voordat zij hun definitieve keuze maken. De Open Toptrouwlocatie Route maakt het makkelijk om meerdere locaties op één dag te bezoeken en de juiste keuze te maken. Jaarlijks bezoeken zesduizend stellen dé Open Dag voor Nederlandse trouw- en feestlocaties, waardoor 16.500 bezichtigingen ontstaan.

Ook langs komen bij Zuiderzoet op zaterdag 3 februari? Meld je aan op de website www.opentoptrouwlocatieroute.nl, plan je bezichtiging en maak kans op fantastische prijzen (win jullie huwelijksdag t.w.v. € 10.000,-).