Open Toptrouwlocatie Route

20 oktober 2016 12:00 Open Toptrouwlocatie Route | Brasserie Zuiderzoet

Zuiderzoet doet op zondag 27 november a.s. mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Op deze dag kunnen alle stellen met trouwplannen vrijblijvend meer dan 350 trouwlocaties in Nederland bezoeken.

Aanstaande bruidsparen zijn allemaal op zoek naar dé perfecte trouwlocatie. Een locatie waar zij het gevoel bij hebben: hier willen wij trouwen! Om bruidsparen de kans te geven zich optimaal te oriënteren, organiseert Toptrouwlocaties vijf keer per jaar de Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens deze Route kunnen stellen de locaties vrijblijvend bekijken, sfeer proeven en inspiratie opdoen.

Oriënteren is belangrijk

De locatie is misschien wel een van de belangrijkste punten tijdens de voorbereiding van de bruiloft. Gemiddeld beginnen stellen 10,5 maand voor de trouwdag met het zoeken naar een trouwlocatie, blijkt uit het Nationaal Trouwonderzoek 2016 van Toptrouwlocaties. Maar, de keuze voor de locatie is meestal niet zomaar gemaakt, gemiddeld worden er 3,9 locaties bezocht voordat bruidsparen die ene perfecte locatie voor hun grote dag hebben gevonden. De Open Toptrouwlocatie Route maakt het makkelijk om meerdere locaties op een dag te bekijken. In 2015 vond 29 procent van de bruidsparen de trouwlocatie tijdens een van de Toptrouwlocatie Routes.

Aanstaande bruidsparen kunnen ook weer sfeer komen proeven bij Zuiderzoet! Kom langs op 27 november of maak vrijblijvend een afspraak voor een andere datum.

Open Toptrouwlocatie Route 27 november | Brasserie Zuiderzoet