Ook fietsers en wandelaars van harte welkom bij Zuiderzoet!

18 augustus 2016 17:01 Ook fietsers en wandelaars van harte welkom bij Zuiderzoet! | Brasserie Zuiderzoet

Zuiderzoet is nu ook aangesloten bij route.nl, dé website voor de mooiste wandel- & fietsroutes van Nederland. De routes zijn speciaal geselecteerd door de wandelaars en fietsers zelf. Zuiderzoet is opgenomen als genietmoment in de volgende twee fietsroutes:

Fietsen langs de randmeren van Flevoland

Een mooie route langs de randmeren van Flevoland, waar veel verschillende vogels te spotten zijn. De randmeren van Flevoland zijn de enige randmeren in Nederland en bestaan uit verschillende plassen. De fietsroute start bij Zuiderzoet en neemt je mee langs het Eemmeer, het Nijkerkernauw en het Nuldernauw. Met een pontje maak je tijdens de route een korte overtocht over een van de meren. Brasserie Zuiderzoet is tevens het eindpunt, dus plof hier lekker neer en werp een blik op de uitgebreide menukaart. Een lekkere lunch, een diner of een kopje koffie met iets lekkers gaat er na zo’n fietstocht zeker wel in!

Fietsen door het Horsterwold en de polders

Een afwisselende fietsroute die je meeneemt langs de typerende vlakke polders van Flevoland, het loofbos Horsterwold en het Harderbos, beiden bossen op kleigrond gelegen. Deze tocht laat je de prachtige groene omgeving van Zeewolde zien. Geniet van een welverdiende pauze met een hapje en een drankje bij Zuiderzoet: binnen in de brasserie of bij goed weer natuurlijk buiten op het terras.

Benieuwd naar de routes? Bekijk een uitgebreide omschrijving van de fietsroutes hier!