Nieuwjaarsborrel locatie

Op zoek naar een mooie locatie voor het houden van een nieuwjaarsborrel? Dan is Brasserie Zuiderzoet een unieke locatie met onvergetelijk uitzicht over het water van het Eemmeer. Wij hebben diverse zalen beschikbaar die jou en je collega’s de mogelijkheid bieden om het jaar in te luiden met een spetterende borrel of zelfs met een compleet verzorgd bedrijfsfeest! Bij Zuiderzoet heb je gegarandeerd een onvergetelijke avond.

Eindejaarsuitje met Fountainheads bij Zuiderzoet

Bij Zuiderzoet bieden we je veel keus als het gaat om eindejaarsarrangementen. Heb je een voorkeur voor een innovatief en stimulerend eindejaarsuitje? Dan raden wij je bijvoorbeeld De Wake-up-call aan. Hierbij voorzien de mannen van Fountainheads jullie van een frisse blik op het nieuwe jaar. Deze innovatieve bijeenkomst geeft jou en je collega’s een enorme inspiratieboost voor het nieuwe jaar. Fountainheads geeft jullie namelijk in een sneltreinvaart een goede blik op de (te verwachten) trends van het nieuwe jaar. Waar krijgen jullie mee te maken? En hoe moeten jullie hierop reageren? Een zeer effectief uitje, wat bovendien ook reuze gezellig is!

Feestelijk kerstuitje

Naast het houden van een traditioneel eindejaarsdiner of een traditionele eindejaarsborrel, biedt Brasserie Zuiderzoet ook diverse mogelijkheden voor een sfeervol kerstuitje aan. Begin de werkdag bijvoorbeeld met een uitgebreid kerstontbijt, verzorgd door onze eigen koks, waarbij jij en je collega’s gezellig en smakelijk de dag starten. Heb je liever een uitdagende activiteit? Dan kan dat ook! Speel samen een te gekke kerstquiz of ontrafel met je team Het Kerst Mysterie. Tijdens dit spel krijgt een deel van het gezelschap een rol toegewezen om te spelen. De overige deelnemers moeten het mysterie vervolgens zien te ontcijferen. Uiteraard sluit een heerlijk kerstdiner hier uitstekend op aan.

Sfeervol eindejaarsuitje bij Zuiderzoet

Ieder jaar hebben wij speciale Einde- en Nieuwjaarsarrangementen samengesteld, die beschikbaar zijn voor groepen van iedere omvang. Geïnteresseerd en op zoek naar meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op onze website of telefonisch via het 036 – 538 2000.

Bekijk hier alle einde- en nieuwjaarsarrangementen

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag