Nieuwe menukaart bij Zuiderzoet!

25 juli 2017 15:05 Nieuwe menukaart bij Zuiderzoet | Brasserie Zuiderzoet

Wij hebben weer een nieuwe menukaart! Chef-kok Zubair Haydari heeft met zijn team weer een heerlijke kaart samengesteld, al zeggen we het zelf.

Kom deze zomer heerlijk genieten op ons ruime terras aan het water! Kies als voorgerecht bijvoorbeeld voor een Pappadum met dungesneden tonijn, wasabi-mayonaise, wakame & sesamzaadjes of voor een heerlijke pasta Pappardelle met ui, knoflook en grote garnalen. Onze persoonlijke favoriet is het proeverijtje van Zuiderzoet; een palet van voorgerechtjes, lekker samen delen. Hmmm.

Voor het hoofdgerecht is er zoals altijd volop keuze. Denk aan een lamschenkel in eigen jus, falafel van kikkererwten, peppersteak van de grill, vissersplateau met diverse soorten vis, Latinoburger met jalapeño peper of kies voor de dagelijkse vlees- en/of visspecial!

Nog ruimte over voor een dessert? De cheesecake van passiefruit is de chef’s favourite! Maar ook de chocolate-fudge cake met vanille ijs is een echte aanrader. Of wat te denken van een tumblerglas met citroen-sorbetijs, verse munt en overgoten met prosecco?

Loopt het water je al in de mond? Bekijk hier de hele menukaart.