Nieuw: Robinson Survival Games

12 mei 2017 15:59 Nieuw: Robinson Survival Games | Brasserie Zuiderzoet

Bij Brasserie Zuiderzoet worden wekelijks de leukste bedrijfsuitjes georganiseerd voor uiteenlopende organisaties. Vast onderdeel van de meeste uitjes zijn groepsactiviteiten die ervoor zorgen dat het groepsgevoel op een leuke en actieve manier wordt versterkt. Door de jaren heen hebben wij een groot aantal leuke activiteiten voor jullie verzameld die gebruikt kunnen worden om een leuk uitje mee samen te stellen. Nieuw in onze selectie zijn de Robinson Survival Games. Een sportieve outdoor activiteit die is geïnspireerd op het bekende tv-programma van RTL.

Voel je een echte Robinson bij Brasserie Zuiderzoet

De Robinson Survival Games zijn een combinatie van verschillende leuke spellen die zijn gebaseerd op de proeven uit het tv-programma. Tijdens elke ‘proef’ nemen verschillende teams het tegen elkaar op en worden kracht, uithoudingsvermogen, intelligentie en het vermogen om als team samen te werken flink op de proef gesteld. Na drie rondes zullen de drie beste teams het tegen elkaar opnemen in een finaleronde. Het team wat tijdens de finale als eerste over de streep komt wint de Robinson Survival Games.

Meer informatie en reserveren

Benieuwd geworden naar de Robinson Survival Games als groepsactiviteit tijdens een bedrijfsuitje? Lees dan alle ins en outs op de speciale pagina over deze activiteit. Al overtuigd dat de Robinson Survival Games niet mogen ontbreken tijdens jullie uitje? Neem dan vooral contact met ons op of reserveer gemakkelijk via onze website. Brasserie Zuiderzoet is een geschikte evenementenlocatie voor grote en kleinere groepen. Wij hebben een groot buitenterrein en verschillende zalen beschikbaar. Ook zijn catering en een aansluitend diner en/of feest voor ons geen enkel probleem.