Menukaart
- Zuiderzoet cheesecake van passiefruit met slagroom - 4,7
- Ambachtelijke appeltaart met slagroom - 4,7
- Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, kappertjes en truffelmayonaise- 12,9
- Zachte geitenkaas met biologische bietjes, kropsla en walnoot-honing vinaigrette* - 12,8
- Caprese met pomodori tomaat, verse buffelmozzarella, basilicum en olijfolie - 9,9
- Twee ambachtelijke kroketten met Zaanse mosterd - 8,7
- Drie gebakken scharreleitjes met tomaat en gegratineerd met kaas* - 9,7
* Deze gerechten zijn vegetarisch
- Croque monsieur met ham en kaas* - 5,9
- Croque madame met ham, kaas en een gebakken eitje erop* - 7,6
- Club sandwich met gerookte kip, ei, bacon & chips* - 12,9
- Italiaanse pomodorisoep met basilicum en focaccia-croutons* - 7,7
- Vissoep met veel schaal- en schelpdieren met boerenbrood en rouille - 11,8
- Bouillabaisse met veel vis, schaal- en schelpdieren geserveerd met boerenbrood en rouille - 17, 5
* Deze gerechten zijn vegetarisch
- Salade met krabcakes met pittige mangochutney en limoenmayonaise - 12,5 (klein) 17,8 (groot)
- Caesarsalade met gegrilde kip, gekookt hennenei, bacon, Parmezaanse kaas en croutons - 10,9 (klein) 15,9 (groot)
- Open wrap van rode biet met geitenkaas, jonge bietjes, kropsla en walnoot-honing vinaigrette* - 9,5 (klein) 12,8 (groot)
* Deze gerechten zijn vegetarisch
- Proeverijtje van Zuiderzoet, een palet van voorgerechtjes, samen delen vanaf 2 personen - 15,5 p.p.
- Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, kappertjes en truffelmayonaise - 11,9
- Caprese met pomodori tomaat, verse buffelmozzarella, basilicum en olijfolie* - 8,9
- Pappadum met dungesneden tonijn, wasabi-mayonaise, wakame en sesamzaadjes - 11,9
* Deze gerechten zijn vegetarisch
- Carbonara met tagliatelle, spekjes, Parmezaanse kaas en ei - 10,2 (klein) 15,4 (groot)
- Tagliatelle met mediterrane groenten, cerise tomaatjes en olijven* - 10,2 (klein) 15,4 (groot)
* Deze gerechten zijn vegetarisch
- Zuiderzoetburger van Black Angus rund met gesmolten Cheddar, tomaat, little gem, truffelmayonaise, brioche brood en dikke frieten - 16,8
- Vissersplateau met diverse soorten vis, kreeftenjus, Roseval krieltjes en groentjes uit de polder - 22,9
- Steak, Ierse biefstuk van de grill met ratatouille, dikke frieten en gepofte paprikasaus - 22,8
- Polderhoenfilet uit de oven met krokante pancetta, groentjes uit de polder, krieltjes en eigen jus - 21
- Gevulde portobello met diverse groenten, tomaat, olijven, gegratineerd met mozzarella* - 17
- Dagelijks wisselende vis- en/of vleesspecial zie Chef specials
- Kooktheater menu 2-gangen - 27,5
- Kooktheater menu 3-gangen - 32,5
- Kooktheater menu 4-gangen - 37
* Deze gerechten zijn vegetarisch
- Puntzak dikke frieten met mayonaise - 4
- Poldergroenten - 4
- Frisse salade met honingtomaatjes, komkommer, kappertjes en ui - 4
- Zuiderzoetbrood met ‘smeerseltjes’ - 5
- Tumbler met citroen-sorbetijs, verse munt en overgoten met Prosecco - 6,7
- Cheesecake van passiefruit met witte chocolade-ijs (chefs favoriet) - 8,8
- Dame Blanche van vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom - 7,5
- Funky chocolat: chocolade verleiding geserveerd in weckpot met o.a. fudgecake, witte chocolade-ijs, brownie, macaron en slagroom - 8,9
- Kaasplankje met drie biologische kazen, vijgencompote en notenbrood - 12
- ‘Iets lekkers voor bij de koffie/thee’: diverse kleine zoete snoeperijtjes - 5,7
- Irish coffee: dubbele espresso met Ierse Wiskey, bruine suiker en room - 7
- D.O.M. coffee: dubbele espresso met D.O.M. bénedictine en room - 7
- Spanish coffee: dubbele espresso met Tia Maria en room - 7
- Italian coffee: dubbele espresso met Amaretto en room - 7
- French coffee: dubbele espresso met Grand Marnier en room - 7
- Brasil coffee: dubbele espresso met Tia Maria én Grand Marnier en room - 7
- Dokkumer koffie: dubbele espresso met Beerenburg, bruine suiker en room - 7
- Zuiderzoet koffie: dubbele espresso met Licor 43 en room - 7
- Zuiderzoetbrood met ‘smeerseltjes’ - 5
- Gemengd warm bittergarnituur (10 st.) - 8,5
- Acht stuks bitterballen met mosterd - 6,8
- Nacho’s met avocadodip, crème fraîche en gesmolten kaas - 7,5
- Gamba kroketjes met knoflook-dip - 6,5
- Bitesproeverij, als je niet kunt kiezen maar alles lekker vindt! (4 personen) - 15
- Maak je eigen pizza! - 8,8
- Kleine salade met gegrilde kip (voorgerecht) - 4,5
- Tomatensoepje (voorgerecht) - 4
- Pasta met tomatensaus (hoofdgerecht) - 5,5
- Visje met frietjes en lekkere groentjes (hoofdgerecht) - 7,5
- Poffertjes (10 stuks) met poedersuiker en stroop (hoofdgerecht) - 5,5
- Kids burger met sla en frietjes (hoofdgerecht) - 7,5
- Leuke fantasiebekermet vanille-ijs, spikkels en slagroom (de beker mag je meenemen!) - 4,5