Menukaart

  • Zuiderzoet cheesecake van passiefruit met slagroom - 4,7
  • Ambachtelijke appeltaart met slagroom - 4,7
  • Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, kappertjes en truffelmayonaise- 12,9
  • Zachte geitenkaas met biologische bietjes, kropsla en walnoot-honing vinaigrette* - 12,8
  • Caprese met pomodori tomaat, verse buffelmozzarella, basilicum en olijfolie - 9,9
  • Twee ambachtelijke kroketten met Zaanse mosterd - 8,7
  • Drie gebakken scharreleitjes met tomaat en gegratineerd met kaas* - 9,7


* Deze gerechten zijn vegetarisch
  • Croque monsieur met ham en kaas* - 5,9
  • Croque madame met ham, kaas en een gebakken eitje erop* - 7,6
  • Club sandwich met gerookte kip, ei, bacon & chips* - 12,9
  • Italiaanse pomodorisoep met basilicum en focaccia-croutons* - 7,7
  • Vissoep met veel schaal- en schelpdieren met boerenbrood en rouille - 11,8
  • Bouillabaisse met veel vis, schaal- en schelpdieren geserveerd met boerenbrood en rouille - 17, 5


* Deze gerechten zijn vegetarisch
  • Salade met krabcakes met pittige mangochutney en limoenmayonaise - 12,5 (klein) 17,8 (groot)
  • Caesarsalade met gegrilde kip, gekookt hennenei, bacon, Parmezaanse kaas en croutons - 10,9 (klein) 15,9 (groot)
  • Open wrap van rode biet met geitenkaas, jonge bietjes, kropsla en walnoot-honing vinaigrette* - 9,5 (klein) 12,8 (groot)


* Deze gerechten zijn vegetarisch
  • Proeverijtje van Zuiderzoet, een palet van voorgerechtjes, samen delen vanaf 2 personen - 15,5 p.p.
  • Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, kappertjes en truffelmayonaise - 11,9
  • Caprese met pomodori tomaat, verse buffelmozzarella, basilicum en olijfolie* - 8,9
  • Pappadum met dungesneden tonijn, wasabi-mayonaise, wakame en sesamzaadjes - 11,9


* Deze gerechten zijn vegetarisch
  • Carbonara met tagliatelle, spekjes, Parmezaanse kaas en ei - 10,2 (klein) 15,4 (groot)
  • Tagliatelle met mediterrane groenten, cerise tomaatjes en olijven* - 10,2 (klein) 15,4 (groot)


* Deze gerechten zijn vegetarisch
  • Zuiderzoetburger van Black Angus rund met gesmolten Cheddar, tomaat, little gem, truffelmayonaise, brioche brood en dikke frieten - 16,8
  • Vissersplateau met diverse soorten vis, kreeftenjus, Roseval krieltjes en groentjes uit de polder - 22,9
  • Steak, Ierse biefstuk van de grill met ratatouille, dikke frieten en gepofte paprikasaus - 22,8
  • Polderhoenfilet uit de oven met krokante pancetta, groentjes uit de polder, krieltjes en eigen jus - 21
  • Gevulde portobello met diverse groenten, tomaat, olijven, gegratineerd met mozzarella* - 17
  • Dagelijks wisselende vis- en/of vleesspecial zie Chef specials
  • Kooktheater menu 2-gangen - 27,5
  • Kooktheater menu 3-gangen - 32,5
  • Kooktheater menu 4-gangen - 37


* Deze gerechten zijn vegetarisch
  • Puntzak dikke frieten met mayonaise - 4
  • Poldergroenten - 4
  • Frisse salade met honingtomaatjes, komkommer, kappertjes en ui - 4
  • Zuiderzoetbrood met ‘smeerseltjes’ - 5
  • Tumbler met citroen-sorbetijs, verse munt en overgoten met Prosecco - 6,7
  • Cheesecake van passiefruit met witte chocolade-ijs (chefs favoriet) - 8,8
  • Dame Blanche van vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom - 7,5
  • Funky chocolat: chocolade verleiding geserveerd in weckpot met o.a. fudgecake, witte chocolade-ijs, brownie, macaron en slagroom - 8,9
  • Kaasplankje met drie biologische kazen, vijgencompote en notenbrood - 12
  • ‘Iets lekkers voor bij de koffie/thee’: diverse kleine zoete snoeperijtjes - 5,7
  • Irish coffee: dubbele espresso met Ierse Wiskey, bruine suiker en room - 7
  • D.O.M. coffee: dubbele espresso met D.O.M. bénedictine en room - 7
  • Spanish coffee: dubbele espresso met Tia Maria en room - 7
  • Italian coffee: dubbele espresso met Amaretto en room - 7
  • French coffee: dubbele espresso met Grand Marnier en room - 7
  • Brasil coffee: dubbele espresso met Tia Maria én Grand Marnier en room - 7
  • Dokkumer koffie: dubbele espresso met Beerenburg, bruine suiker en room - 7
  • Zuiderzoet koffie: dubbele espresso met Licor 43 en room - 7
  • Zuiderzoetbrood met ‘smeerseltjes’ - 5
  • Gemengd warm bittergarnituur (10 st.) - 8,5
  • Acht stuks bitterballen met mosterd - 6,8
  • Nacho’s met avocadodip, crème fraîche en gesmolten kaas - 7,5
  • Gamba kroketjes met knoflook-dip - 6,5
  • Bitesproeverij, als je niet kunt kiezen maar alles lekker vindt! (4 personen) - 15
  • Maak je eigen pizza! - 8,8
  • Kleine salade met gegrilde kip (voorgerecht) - 4,5
  • Tomatensoepje (voorgerecht) - 4
  • Pasta met tomatensaus (hoofdgerecht) - 5,5
  • Visje met frietjes en lekkere groentjes (hoofdgerecht) - 7,5
  • Poffertjes (10 stuks) met poedersuiker en stroop (hoofdgerecht) - 5,5
  • Kids burger met sla en frietjes (hoofdgerecht) - 7,5
  • Leuke fantasiebekermet vanille-ijs, spikkels en slagroom (de beker mag je meenemen!) - 4,5
Voor wie? Ochtend Middag Avond
Planning
Contact gegevens