Mannen opgelet: Moederdag komt er weer aan!

04 mei 2017 14:39 Mannen opgelet: Moederdag komt er weer aan! | Zuiderzoet

Zondag 15 mei is het weer zover: Moederdag! De dag ter ere van het moederschap en de dag die in het teken staat van het verwennen van moeder. Huishoudelijke taken moeten, voor zover dat niet al gedaan werd, door vader en de kinderen worden verricht. En moeder wordt lekker in de watten gelegd!

Hoe kan je moeder of oma nu beter verwennen dan met een heerlijk High Tea arrangement bij Zuiderzoet? Begin vanuit het pittoreske Spakenburg met een overtocht over het prachtige Eemmeer naar Zuiderzoet. Eenmaal aangekomen wordt moeders gastvrij ontvangen met een ruim assortiment theesoorten en verrassende zoete & hartige lekkernijen. Denk hierbij aan diverse zoetigheden zoals brownies, cheesecakes, slagroomsoesjes, chocolade, finger sandwiches en hartige warme hapjes als quiche en bladerdeeghapjes. Als dat geen smullen wordt!

Bij mooi weer reserveren wij een tafel op ons grote terras. Heerlijk ontspannen in een relaxte setting. Maak het extra feestelijk en begin met lekker glaasje prosecco of limonsecco.

Reserveer zowel de overtocht als de High Tea snel en gemakkelijk via 036-5382000 of info@zuiderzoet.nl. Een Zuiderzoet-cadeaubon geven? Ook dat kan natuurlijk!

Let op: Er is geen overtocht mogelijk op zondag.