Luxe woonarken op Center Parcs De Eemhof

16 februari 2016 11:04 Luxe woonarken op Center Parcs De Eemhof | Zuiderzoet

Afgelopen zomer is Marina De Eemhof uitgebreid met een aantal luxe woonarken van Center Parcs. Hiermee maakt Center Parcs het mogelijk om te overnachten op het water met prachtig uitzicht over het Eemmeer in de richting van het nabijgelegen Spakenburg. Wie overnacht op een woonark zal ondergedompeld worden in luxe. Alle arken zijn namelijk compleet ingericht voor zes personen en beschikken over een privédek waar eventueel een bootje aangemeerd kan worden, twee badkamers inclusief bubbelbad, gratis WiFi, en elke ochtend verse broodjes. Detail: doordat de slaapkamers zich op de benedenverdieping bevinden, kan er onder water geslapen worden!

Er is van alles te doen bij Center Parcs

Tijdens een verblijf op één van deze VIP-woonboten, is er van alles te doen in de directe omgeving. Zo kan er genoten worden in het subtropisch zwembad Aqua Mundo, wat onder andere is uitgerust met een Turbo Twister glijbaan en Flowrider. Kan er bij het naastgelegen Eemhof Watersport & Beachclub genoten worden van verschillende watersporten zoals windsurfen, zeilen en sinds kort zelfs flyboarden. Maar kan er ook een bezoek worden gebracht aan het idyllische vissersdorp Spakenburg, wat met een reguliere veerdienst te bereiken is.

Genieten van het uitzicht bij Zuiderzoet

Tussen de bedrijven door kan het natuurlijk ook een bezoek gebracht worden aan onze Brasserie. Hier is iedereen welkom om in alle rust te genieten van het uitzicht over het water en van onze uitgebreide menukaart. Lunch of diner, vlees, vis of vegetarisch, iedereen komt bij Zuiderzoet aan zijn of haar trekken. Ook de kinderen zijn meer dan welkom, zij kunnen spelen in de speelhoek of samen met de kok hun eigen pizza maken in het open kooktheater.

In de drukke periodes is het verstandig om een bezoek aan Zuiderzoet voorafgaand aan uw verblijf op Center Parcs te reserveren via onze website. Een compleet verslag van een verblijf in één van de woonarken lees je hier.