Kinderen meer dan welkom bij Zuiderzoet!

14 augustus 2015 10:02 Kinderen meer dan welkom bij Zuiderzoet!

Wij Nederlanders gaan regelmatig uit eten met kleine kids. Zo blijkt uit onderzoek, dat ruim 40% van de Nederlanders maar liefst 3 tot 5 keer per kwartaal met kinderen tot en met 12 jaar uit eten gaat. Toch zien we om ons heen dat kinderen niet altijd even welkom zijn in restaurants. Kinderen worden vaak gezien als huilende en schreeuwende herriemakers en krijgen niet de aandacht die ze verdienen.

In het buitenland gaan ze nog een stapje verder, daar is het niet ongewoon dat er in restaurants een kinderverbod geldt. In Canada is er zelfs een restaurant alleen toegankelijk voor volwassenen. Gelukkig is dat bij Zuiderzoet totaal anders; kinderen zijn hier meer dan welkom!

Zo hebben wij een speciale kinderspeelhoek voor de kleine gast met een scala aan speelgoed, tekenboeken, magneetborden en nog veel meer. Kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken terwijl papa en mama rustig van hun diner genieten. Daarnaast hebben wij heerlijke (gezonde) kindergerechtjes op onze kaart staan.

Wat te denken van pasta met vis en lekkere groentjes, witvis met frietjes en salade, kleine salade met gegrilde kip of een spies van gehaktballetjes. Verder kunnen de kids bij Zuiderzoet zelf hun eigen pizza maken. Dit betekent samen met de kok je eigen pizza versieren met allemaal lekkere dingen. Vervolgens zie je je pizza binnen 2 minuten afgebakken worden in onze supersnelle pizza-oven. Smikkelen maar! Aan het eind van de avond nog even grabbelen uit de grabbelton en het feest is compleet!

Tot ziens bij Zuiderzoet!