Kerst met veel beleving in Zuiderzoet!

12 november 2015 15:09 Kerstdiner met veel beleving bij Brasserie Zuiderzoet

Kerst is samen genieten van elkaar en lekker eten. Samenkomen met familie en vrienden staat centraal bij Kerst. Op Eerste en Tweede Kerstdag bent u daarom van harte welkom in onze brasserie voor een uitgebreid kerstdiner met veel mogelijkheden. Ons keukenteam, onder leiding van chef Thijs van Soeren, bereidt het volgende prachtige 4-gangen kerstmenu:

  • Tartaar van huisgerookte zalm met brioche brood en truffelmayonaise
  • Gegrilde zeebaars met kreeftenrisotto en een schuim van kreeft
  • Ossenhaas medaillons met geprakte aardappel, pijnboompitten en crème fraîche, gefrituurde aardappeltonnetjes en geroosterde vergeten groenten met saus van Madeira
  • Sprankelend kerstdessert van onze patissier

Toch liever zelf iets kiezen uit onze uitgebreide à la carte kaart? Dat kan natuurlijk ook! Geniet van de (h)eerlijke gerechten uit ons kooktheater op een sfeervolle en unieke locatie met geweldig uitzicht over het water van het Eemmeer!

TIP! Vaar mee met de kerstboot

Maak het diner extra speciaal door vanuit Bunschoten-Spakenburg mee te varen met de kerstboot. De boot ligt klaar in de haven voor een gezellige winterse overtocht van ongeveer 15 minuten. En natuurlijk vaart hij u ook weer terug.

Veel pret voor de kinderen

De kinderen hoeven zich niet te vervelen tijdens uw bezoek aan Zuiderzoet. In onze speciaal ingerichte kinderhoek kunnen de kids lekker hun gang gaan en natuurlijk serveren wij voor de kinderen speciale kindergerechten en kunnen zij een eigen pizza maken!

Reserveer nu uw kerstdiner

Wilt u op Eerste of Tweede Kerstdag genieten van een kerstdiner op een sfeervolle toplocatie? Reserveer dan eenvoudig via onze website. U ontvangt van ons een bevestiging wanneer uw reservering definitief is.

Reserveer »

TIP! Kijk voor meer informatie over een kerstdiner bij Zuiderzoet op onze Kerstpagina!