Kerst in Zuiderzoet

15 november 2018 15:37 Kerst advertentie Zuiderzoet

Een onvergetelijke kerst! Viert u het met ons mee? Kies voor het kerstdiner, à la carte restaurant of ons nieuwe kerst-grillbuffet!.

Kerstdiner

Op eerste en tweede kerstdag bent u van harte welkom in onze brasserie voor een uitgebreid 4-gangen kerstmenu voor € 42,50. Of toch liever zelf iets kiezen uit onze uitgebreide à la carte kaart? Dat kan natuurlijk ook! Geniet van de (h)eerlijke gerechten uit ons kooktheater op een sfeervolle en unieke locatie met geweldig uitzicht over het water van het Eemmeer!

Kerstbuffet

Kom met de gehele familie uitgebreid genieten van ons buffet.Terwijl de koks hun culinaire kunsten vertonen, kun je zelf een keuze maken uit koude en warme (vege- tarische) gerechten, mooie streekproducten, huisgemaakte salades, vlees van de grill (o.a. Black Angus biefstuk en lamskoteletjes), vis van de ‘plancha’ (o.a. rode mul filet en gemarineerde gamba’s) en diverse bijgerechten.Voor de kinderen hebben we een lekker kinderbuffet klaarstaan.We sluiten af met een klassieke Engelse dessert trifle!

Prijs kerstbuffet € 39,50 per persoon

  • Inclusief bruisende welkomstbubbel
  • Inclusief voorgerecht Pomodorisoep
  • Inclusief kerst trifle dessert
  • Exclusief drankjes
  • Kinderen t/m 11 jaar krijgen

50% korting op het buffet (t/m 2 jaar gratis)

Veel pret voor de kinderen!

Uiteraard wordt er ook aan de kinderen gedacht.Voor hen hebben wij een speciale kinderspeelruimte en is er animatie aanwezig (o.a. een indoor springkussen in de Zoetzaal!).

Laten we proosten op een mooie kerst! Wij verwelkomen u graag!

Kerstadvertentie Zuiderzoet