Jamie Oliver in Zuiderzoet?

27 februari 2015 11:50 24kitchen in Brasserie Zuiderzoet

Van 17 tot en met 20 april vindt ‘24Kitchen&Cottages’ plaats op Center Parcs de Eemhof: een culinair vakantieweekend met lekker eten en entertainment in samenwerking met de bekendste chefs van het tv programma 24Kitchen. En welke keuken is nu het meest geschikt voor deze chefs? Juist ja, het prachtige kooktheater van Zuiderzoet.

24Kitchen bij Brasserie Zuiderzoet

Rudolph van Veen, Estée Strooker en Mounir Toub, ze zijn er allemaal. Er gaan zelfs geruchten dat Jamie Oliver even een kijkje komt nemen. Mounir Toub zal dit weekend samen met de keukenbrigade van Zuiderzoet een speciaal menu samenstellen, waar jij van kan gaan genieten!

Geniet van het menu dat speciaal is samengesteld door Mounir Toub

Zoals Mounir altijd zegt, ‘er is geen persoonlijker manier om iemand te laten blijken dat je diegene heel erg mag, dan door voor hem of haar te koken’. Laat Mounir voor jou en je (kook)vrienden koken alsof hij jullie persoonlijk kent en geniet van de ambiance in onze brasserie!

Het lijkt nog ver weg, maar het is dichterbij dan je denkt. Trommel je (kook)vrienden op en reserveer tijdig voor het diner via de website, info@zuiderzoet.nl of 036-5382000.