Huwelijk Ruben & Simone: ‘Een onvergetelijke dag!’

29 augustus 2019 08:53 Huwelijk Ruben en Simone | Brasserie Zuiderzoet

Ook dit seizoen hebben een flink aantal bruidsparen elkaar bij Brasserie Zuiderzoet het jawoord gegeven. Zo mochten wij onder andere deel uitmaken van het prachtige huwelijk van Ruben en Simone. Van de ceremonie in de Zuiderzoetzaal en het diner in de brasserie, tot aan het knallende eindfeest: “alles was super geregeld!”. We geven je hieronder een impressie van deze mooie dag.

Om 12:00 uur werden alle gasten onder het genot van een heerlijke smoothie welkom geheten op de grote dag van dit prachtige stel. Voordat de huwelijksceremonie van start ging, maakte het bruidspaar eerst een verpletterende entree met de brandweerboot die bij ons voor de deur aanmeerde. Eenmaal aan land, vervolgden ze hun weg naar de Zuiderzoetzaal en kon de plechtigheid beginnen.

De beloften & het huwelijksdiner

Nadat Ruben en Simone elkaar de eeuwige liefde hadden beloofd, kon de taart worden aangesneden en deelde het team van Zuiderzoet de Prosecco uit. De toost op het kersverse echtpaar werd uitgebracht en er werd vervolgens tot laat in de middag geborreld. Tot het om 18:00 uur tijd was aan te schuiven bij het uitgebreide diner, verzorgd door de brigade van Zuiderzoet.

“Jullie hebben aan onze dag een extra verrassing gegeven.”

Huwelijksceremonie Ruben en Simone | Brasserie Zuiderzoet

Het spetterende huwelijksfeest

Tijdens het gezellige diner, waarbij nog lang werd nagetafeld, bouwde het team van Brasserie Zuiderzoet de Zuiderzoetzaal om tot een grote feestzaal. Hier werd vervolgens tot in de late uurtjes gedanst. “Het was mooi en super geregeld”, aldus het bruidskoppel.

Jullie huwelijk bij Brasserie Zuiderzoet?

Ben jij ook geïnteresseerd om te trouwen bij Brasserie Zuiderzoet? Download dan direct onze trouwbrochure en bekijk alle mogelijkheden. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om geheel aan jullie wensen te kunnen voldoen. Kom gerust eens langs om de locatie te bezichtigen en alle wensen te bespreken. Wij doen er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel ons via het telefoonnummer 036 – 538 2000.

Bruiloft Ruben en Simone | Brasserie Zuiderzoet