Huisregels

1. Roken

Roken is alleen buiten toegestaan. Sigaretten en/of sigaren dienen gedoofd te worden in de daarvoor bestemde asbakken.

2. Alcohol

Wij schenken geen alcoholische dranken, aan personen jonger dan 18 jaar.

3. Kleding

Zowel binnen als buiten op het terras is het verplicht een shirt te dragen.

4. Overlast

Gasten die zich niet gedragen en overlast veroorzaken zullen hiervoor gewaarschuwd worden. Indien nodig, schenken wij geen alcoholische dranken meer. Houdt de overlast aan, dan zal de directie of de manager de gast(en) verzoeken Zuiderzoet te verlaten.

5. Confetti en aanverwante zaken

Confetti, rijst, rozenblaadjes e.d. mogen niet gestrooid worden. Indien dit wel gebeurt zullen hiervoor schoonmaakkosten, met een minimum van € 150,- aan de opdrachtgever worden doorberekend.

6. Decoratie

Decoratie aanbrengen in en om Zuiderzoet kan, maar altijd in overleg. Alle aangebrachte decoractie dient dezelfde avond ook weer verwijderd te worden. Het is niet toegestaan om spijkers of punaises te gebruiken. Dit geldt voor zowel binnen als buiten.

7. Geluidsoverlast muziek

De muziek (binnen) mag de grens van 95 decibel niet overschrijden.

8. Rookmachines

Gebruik van rookmachines is niet toegestaan.

9. Geluidsoverlast voor omwonenden

Indien de gasten het pand verlaten dient dit in alle rust te gebeuren, i.v.m. de omwonenden.

10. Vuurwerk en wensballonnen

Het is niet toegestaan om enige vorm van vuurwerk – knalgeluid of andere soortgelijke geluidsoverlast te produceren. Bij elke overtreding zal de directie de opdrachtgever een bedrag van € 500,00 per geconstateerde overtreding in rekening brengen. Wensballonnen zijn ook niet toegestaan.

11. Persoonlijke eigendommen

Na afloop van een bezoek, dienen alle door u (of uw gasten) meegenomen eigendommen meegenomen te worden. De directie is niet aansprakelijk voor het verlies van eigendommen.

12. Verantwoordelijkheid

Wij vertrouwen erop dat u uw ceremoniemeester(s) en/of andere verantwoordelijke mensen, op de hoogte brengt van onze huisregels.