Hoezo trouwen in de zomer?

26 januari 2016 09:47 Hoezo trouwen in de zomer? | Brasserie Zuiderzoet

Trouwen in de herfst- en wintermaanden is hot!

Trouwen in de zomer, het kan zo mooi zijn als de zon aanwezig is. Maar helaas weten we in Nederland nooit wat voor weer het wordt. Soms zijn de dagen in oktober en november namelijk mooier dan de dagen in juli en augustus. Mrs. Sun & Mr. Rain doen wat ze willen en het is altijd spannend of ze op de trouwdag arriveren. Na al het geduim voor de no-show van Mr. Rain is de teleurstelling nog groter als het uiteindelijk toch regent.

Voor wie pas is gevraagd… of deze zomer gevraagd wordt… en wie vervolgens niet een jaar wil wachten: trouwen in de maand november tot en met maart heeft ook zeker zijn charmes. Hoe mooi zullen de foto’s worden met de herfstbladeren- en kleuren? De woeste Zuiderzee? Of met de sneeuw? Deze prachtige foto’s kan je later weer gaaf gebruiken als unieke decoratie. En wanneer het zonnetje onverwachts toch doorbreekt is het alleen maar mooi meegenomen! Dus geen gestress meer voor jezelf of de ceremoniemeester om iets waar jullie niets aan kunnen doen.

Een ander bijkomend voordeel is dat iedereen erbij kan zijn, in tegenstelling tot in de zomermaanden, wanneer veel mensen naar het buitenland vertrekken.

Bij Zuiderzoet is trouwen in de herfst- en wintermaanden nu nóg aantrekkelijker. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk ‘pannetjesbuffet’ met producten van het seizoen. Om je vingers bij af te likken! Wij zorgen voor de ‘warme’ dag, jullie voor de gezellige mensen. Tot slot krijg je van de rekening al helemaal een glimlach. Trouw je bij Zuiderzoet namelijk in de periode van 1 november tot en met 31 maart, dan ontvang je 10% korting op het totale bedrag!

Informeer naar de mogelijkheden via onze website of op telefoonnummer 036 – 538 2000.

In het najaar trouwen bij Zuiderzoet met 10 procent korting