Hoe ziet een festivalbruiloft eruit?

30 maart 2018 14:13 Hoe ziet een festivalbruiloft eruit? | Trouwlocatie Brasserie Zuiderzoet

De trend van dit seizoen op het gebied van bruiloften is de festivalbruiloft. Hiermee vier je de liefde in een relaxte sfeer en in een mooie omgeving. Gekleurde bloemen overal, leuke lichtjes in de lucht; gegarandeerd een top bruiloft! Uiteraard mag de echte foodtruck of BBQ niet ontbreken voor het echte festival gevoel. Dans met blote voeten onder de sterren totdat de zon opkomt!

Inspiratie nodig voor jullie festivalbruiloft? Hieronder geven wij tips & tricks voor de perfecte dag:

Bohemian Wedding dress for the ladies

Als je heel de dag over het strand loopt is het wel zo prettig dat de jurk goed te combineren is met blote voeten of sandalen. Een bohemian bruidsjurk past daarom perfect bij een festivalbruiloft. Deze zijn vaak gemaakt van soepel vallende materialen en je kunt er gemakkelijk in bewegen. Wel zo makkelijk!

Trouwpak voor hem

Met het festivalthema kun je alle kanten op. De materialen die je aantrekt hoeven niet per se te matchen. Een trouwpak op een festivalbruiloft heeft iets weg van bohemian en vintage, alleen iets minder zwierig.

Let the music play

Een festival is geen festival zonder goede muziek. En zo is het ook bij de festivalbruiloft. Zorg voor DJ die die veel muziekstijlen in zijn repertoire heeft en die ervoor kan zorgen dat zowel jong als oud uit zijn dak gaat! Tip: een saxofonist maakt het festival gevoel compleet!

Say Cheese!

Naast de trouwfotograaf is het natuurlijk erg leuk om een photobooth te plaatsen op jullie bruiloft. Hoe later op de avond het wordt, hoe gekker de foto’s worden. Laat van de gemaakte foto’s een mooi fotoboek maken; zo heb je altijd een leuke herinnering van jullie dag!

And that’s it! Benieuwd hoe een festivalbruiloft er bij ons uitziet? Neem gerust contact met ons op!