‘‘Dit verwacht je gewoon niet. En zo dichtbij!”

07 juni 2013 08:35

Dit is een veel gehoorde opmerking van gasten die u zijn voorgegaan; beleef nu ook de unieke ervaring van een watersportactiviteit in combinatie met een verblijf in onze brasserie.

Of u nu met vrienden wat wilt eten of drinken in een restaurant aan het water, of op zoek bent naar een locatie voor een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest: bij Brasserie Zuiderzoet bent u méér dan welkom!

Saint-Tropez ligt naast Spakenburg!

Brasserie Zuiderzoet is gelegen in de betoverende omgeving van Marina De Eemhof in Zeewolde. Versterk het Saint-Tropez gevoel nog eens extra door per boot de oversteek te maken van Spakenburg naar onze gloednieuwe brasserie. De voorpret begint zo al aan boord!

Groepsarrangementen

In samenwerking met Eemhof Watersport & Beachclub hebben wij tal van schitterende groepsarrangementen samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan het heerlijk varen met een sloep over het prachtige Eemmeer, om vervolgens in onze brasserie te genieten van een High Tea, High Beer of High Wine.

U reserveert één van deze arrangementen, inclusief retourtocht met de boot ‘De Zuidwal’ over het Eemmeer, al vanaf € 26,50 per persoon!

Voor meer informatie en reserveren belt u naar: 036-538 2000.
Of reserveer direct online!