Het Kerst Mysterie – Hét uitje voor de kerstdagen!

06 september 2016 17:26 Het Kerst Mysterie - Hét uitje voor de kerstdagen!

Speciaal voor de feestmaand bieden wij een nieuw bedrijfsuitje aan in kerstsfeer, namelijk het Kerst Mysterie! Door de combinatie van een uitdagend groepsspel en een heerlijk diner aan tafel is dit hét uitje voor de kerstdagen.

Wat houdt dit spel in?

Ruim van tevoren krijgt elke deelnemer een rolbeschrijving bij de uitnodiging. Pas eventueel je kledingstijl hier op aan en kruip in de huid van jouw personage. Op de avond zelf beginnen jullie met een lekker drankje en licht de quizmaster middels een korte introductiefilm de spelopzet en de verhaallijn toe. Vervolgens schuiven jullie aan voor de eerste gang en ontvouwt het Kerst Mysterie zich langzaam. Door middel van quizvragen, puzzels en acteerrondes komen jullie als groep steeds dichter bij de ontknoping!

Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven en uiteraard krijgt het winnende team een toepasselijk cadeau.

Deze activiteit is ideaal voor iedereen die op een informele manier samen Kerst wil vieren. De verhaallijn is origineel, het diner heerlijk en het spel bevat een competitief element. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat iedereen na afloop tevreden naar huis gaat. Een leuke variant op het traditionele kerstdiner, welke er bovendien voor zorgt dat collega’s elkaar ook eens van een andere kant leren kennen.

Zijn jullie geïnteresseerd in een bedrijfsuitje in kerstsfeer? Dan mag Het Kerst Mysterie zeker niet ontbreken! Stel jullie uitje gemakkelijk samen via onze website, of bel ons op 036-5382000. Het is hierbij tevens mogelijk om activiteiten te combineren met een borrel, vergadering of feestavond.