Heidag organiseren

Op zoek naar een rustgevende locatie voor een heidag? Zoek dan niet verder. Brasserie Zuiderzoet bevindt zich op Marina de Eemhof, binnen de rustige omgeving van Zeewolde en biedt tal van mogelijkheden voor inspirerende heisessies. Vergader in onze unieke private serres met uitzicht over het water en maak na afloop een wandeltocht door de mooie natuur. Vrijwel alles is mogelijk!

Unieke heisessie locatie

Even uit je vertrouwde omgeving stappen, levert je vaak nieuwe ideeën op. Brasserie Zuiderzoet bied je deze mogelijkheid. De rustgevende sfeer van het water en de natuur op onze locatie, hebben gegarandeerd een positief effect op de inzichten van jou en je collega’s. Dit, aangezien de verandering van omgeving vaak sneller nieuwe ideeën opwekt. Laat je inspireren door de bijzondere locatie waarop onze brasserie is gevestigd.

Teamactiviteiten heidag

Uiteraard is het ook mogelijk de heisessie met (teambuilding) activiteiten te combineren. Zo kun je tussen de sessies door ervoor kiezen om een in- of outdoor activiteit te volgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heisessie met aansluitend een middag varen in een sloep of een powerboat? Of een heisessie gecombineerd met een uitdagende teambuilding activiteit, zoals onze indoor Escape Room of outdoor Escape in the City. Door de dag kort te onderbreken met een activiteit, kunnen jij en je team even het hoofd leegmaken om vervolgens opnieuw met een fris brein te brainstormen. Uiteraard kun je de heidag geheel zelf naar wens invullen.

Heisessie met overnachting

Naast Brasserie Zuiderzoet staan 100 exclusieve recreatiewoningen waarin kan worden overnacht. Het is dan ook mogelijk om na de heisessie op onze locatie te overnachten. De woningen horen bij recreatiepark Center Parcs De Eemhof, maar zijn uiteraard ook via ons te boeken!

Heidag organiseren bij Brasserie Zuiderzoet

Interesse gekregen in een heidag bij Brasserie Zuiderzoet? Dat vinden wij uiteraard leuk om te horen! Als basis bieden wij je verschillende vergaderarrangementen die je met veel extra’s kunt combineren. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden, om een zo passend mogelijke heidag te organiseren.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag