Geniet van een zomerarrangement bij Zuiderzoet!

19 juni 2015 09:33 Geniet van een zomerarrangement bij Zuiderzoet!

De vakantieperiode nadert… tijd voor een mooi zomer-uitje voor uw personeel. Of u nu gaat voor een sportief, cultureel of culinair bedrijfsuitje, bij Brasserie Zuiderzoet is alles mogelijk! Begin met een gezellige borrel op ons terras met daarbij een plateau rijk belegde bruschetta’s. Vervolgens bent u klaar voor de activiteit.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie tocht over het Eemmeer met antieke Zuiderzee Botters? Zwaarden trekken, koers bepalen en de helmstok vasthouden zijn hierbij de ingrediënten om een leuke middag te beleven.

Of wat dacht u van het stadspel ‘De Pelgrimscode’ of het spel ‘Wie is de Rat’ welke beide gespeeld worden in het pittoreske vissersplaatsje Spakenburg? Ontdek de mooie plekjes van Spakenburg en keer als winnaar terug naar Brasserie Zuiderzoet.

Culinair bedrijfsuitje bij Brasserie ZuiderzoetNa de activiteit is het tijd voor het culinaire gedeelte. En laat Brasserie Zuiderzoet daar nu heel goed in zijn! Geniet bijvoorbeeld van ons 3-gangen ‘kooktheatermenu’. Geef aan waar u niet van houdt en laat u verrassen door de Chef. Succes gegarandeerd!

Meer informatie over de mogelijkheden bij Brasserie Zuiderzoet? Of hulp nodig bij het samenstellen van uw bedrijfsuitje? Bel ons gerust even op (036 – 538 2000)!