Feestlocatie

Brasserie Zuiderzoet is uitermate geschikt als exclusieve feestlocatie. Doordat wij gevestigd zijn op het terrein van Marina De Eemhof, welke geheel in Mediterrane stijl is opgebouwd, zal je bij aankomst meteen een ontspannen gevoel bekruipen. Bovendien is het uitzicht vanuit onze moderne zalen fenomenaal, waardoor dit gevoel je gedurende het feest niet meer zal verlaten. Het is goed om te weten dat in overleg alles mogelijk is. Al onze zalen zijn bijvoorbeeld naar wens in te delen en aan te kleden en ook een dj of livemuziek is geen enkel probleem.

Feestlocatie | Bedrijfsfeest | Brasserie Zuiderzoet

Feesten, partijen en evenementen

Feesten, partijen en evenementen zijn net even wat ludieker, stijlvoller en leuker in onze trendy zaalruimte. Of wat te denken van de beachclub! Ideaal voor een feest in een informele, ongedwongen setting. Gewoon lekker feesten.

Lees verder…

Trouwlocatie | Trouwen op het strand | Brasserie Zuiderzoet

Bruiloft

Een bruiloft verdient een bijzondere feestlocatie. Sterker nog: een unieke feestlocatie. Vier je huwelijksfeest daarom in onze Zuiderzoetzaal, die omringd wordt door het water van het Eemmeer, een boulevard, strand en de fraaie boten in jachthaven Marina De Eemhof.

Lees verder…

Feestlocatie bedrijfsfeest | Brasserie Zuiderzoet

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest is hét ideale moment voor collega’s om elkaar op een informele manier te leren kennen. Wat is er dan leuker dan een bedrijfsfeest op een unieke en uitstekend bereikbare locatie in Midden-Nederland? Vertel ons je wensen en wij zorgen ervoor dat je volgende bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring wordt!

Lees verder…

Faciliteiten van feestlocatie Brasserie Zuiderzoet

Brasserie Zuiderzoet bestaat uit meerdere feestzalen voor zowel grote, als kleine groepen. Op zoek naar een grote zaal waarin je bijvoorbeeld een bedrijfsfeest kunt geven? Dan kun je kiezen voor de Zuiderzoetzaal. Dit is onze grootste feestzaal en is geschikt voor maximaal 200 personen. Kom je met een kleiner gezelschap? Geen enkel probleem. De Zuiderzoetzaal kan tevens in de Zuider- en de Zoetzaal worden opgedeeld. Daarnaast stellen wij de brasserie ook beschikbaar voor diverse feesten en partijen die je, indien gewenst, met één van de feestzalen kunt combineren. Overigens kun je een feest organiseren in de aangrenzende beachclub van Eemhof Watersport & Beachclub.

Het team van Brasserie Zuiderzoet staat geheel klaar om jou en je gezelschap van een onvergetelijke avond te voorzien. Zo kun je de hele avond genieten van hapjes, bereid door onze professionele keuken én drankjes die wij uiteraard uitserveren. Daarnaast is onze brasserie uitstekend bereikbaar en is er gratis parkeergelegenheid!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een feest bij Zuiderzoet

Een feest houden op een échte exclusieve locatie in Midden-Nederland? Informeer dan nu vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Brasserie Zuiderzoet! Van bruiloft tot jubileum en van verjaardag tot bedrijfsfeest, wij maken het graag voor je tot een feest. Vertel ons wat je wensen zijn en wij zullen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Contact opnemen kan via onze website of op telefoonnummer 036 – 538 2000.