Feestlocatie

Brasserie Zuiderzoet is uitermate geschikt als exclusieve feestlocatie. Doordat wij gevestigd zijn op het terrein van Marina De Eemhof, welke geheel in Mediterrane stijl is opgebouwd, zal jullie bij aankomst meteen een ontspannen gevoel bekruipen. Bovendien is het uitzicht vanuit onze moderne zalen fenomenaal, waardoor dit gevoel jullie gedurende het feest niet meer zal verlaten. Het is goed om te weten dat in overleg alles mogelijk is. Al onze zalen zijn bijvoorbeeld naar wens in te delen en aan te kleden en ook een dj of livemuziek is geen enkel probleem.

Feestlocatie | Bedrijfsfeest | Brasserie Zuiderzoet

Feesten, partijen en evenementen

Feesten, partijen en evenementen zijn net even wat ludieker, stijlvoller en leuker in onze trendy zaalruimte. Of wat te denken van de beachclub! Ideaal voor een feest in een informele, ongedwongen setting. Gewoon lekker feesten.

Lees verder…

Trouwlocatie | Trouwen op het strand | Brasserie Zuiderzoet

Bruiloft

Een bruiloft verdient een bijzondere feestlocatie. Sterker nog: een unieke feestlocatie. Vier je huwelijksfeest daarom in onze Zuiderzoetzaal, die omringd wordt door het water van het Eemmeer, een boulevard, strand en de fraaie boten in jachthaven Marina De Eemhof.

Lees verder…

Feestlocatie bedrijfsfeest | Brasserie Zuiderzoet

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest is hét ideale moment voor collega’s om elkaar op een informele manier te leren kennen. Wat is er dan leuker dan een bedrijfsfeest op een unieke en uitstekend bereikbare locatie in Midden-Nederland? Vertel ons jullie wensen en wij zorgen ervoor dat jullie volgende bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring wordt!

Lees verder…

De faciliteiten van onze feestlocatie

Wij beschikken over verschillende zalen voor grote- en kleinere groepen. Onze grootste feestzaal, de Zuiderzoetzaal, is geschikt voor maximaal 200 gasten en is eventueel op te splitsen in de Zuider- en de Zoetzaal. Daarnaast kunnen verschillende delen van onze brasserie gebruikt worden voor een feest en kunnen verschillende zalen naar wens gecombineerd worden. Bovendien is het ook mogelijk om een feest te organiseren in de Caribische beachclub van Eemhof Watersport & Beachclub. Gedurende het feest kunnen onze professionele keukenbrigade en bediening jullie voorzien van hapjes en drankjes. Tot slot is het goed om te weten dat Brasserie Zuiderzoet vanuit heel Nederland uitstekend bereikbaar is en dan er voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar is op loopafstand.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een feest bij Zuiderzoet

Een feest houden op een écht exclusieve locatie in Midden-Nederland? Informeer dan nu vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Brasserie Zuiderzoet! Van bruiloft tot jubileum en van verjaardag tot bedrijfsfeest, wij maken het graag voor jullie tot een feestje. Vertel ons wat jullie wensen zijn en wij zullen jullie vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Contact opnemen kan via onze website of op telefoonnummer 036 – 538 2000.