Feestlocatie Utrecht

Bijzondere feestlocatie op 35 min. van Utrecht

Als er wat te vieren valt, wil je dit natuurlijk het liefst doen op een unieke feestlocatie. Een locatie die garant staat voor een feest waar je gasten nog lang over na zullen praten, die bij voorkeur ook nog van alle gemakken is voorzien én die makkelijk bereikbaar is. Brasserie Zuiderzoet is zo’n feestlocatie. Wij hebben meerdere speciale zalen voor feesten en partijen beschikbaar én zijn gunstig gelegen in de buurt van Utrecht.

Unieke feestlocatie Utrecht

Wij kunnen elk feest compleet naar jouw wensen verzorgen. Op basis van jouw voorkeur en het aantal personen kun je kiezen uit onze Zuiderzoetzaal, de beachclub of de brasserie. De ruimte wordt vervolgens ingedeeld en aangekleed zoals jij het wilt hebben. De hapjes en drankjes verzorgen wij uiteraard ook. Onze ervaren koks en bediening hebben alles in huis om jou en je gasten gedurende het feest in de watten te leggen.

Als feestlocatie van alle gemakken voorzien

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum, huwelijksfeest of gala, onze feestlocatie is van alle gemakken voorzien. Dat begint al met de centrale ligging in de buurt van Utrecht, de uitstekende bereikbaarheid en de ruime gratis parkeermogelijkheid. Onze zaalruimte, die geschikt is voor zowel kleine als grote groepen, is tevens voorzien van audiovisuele middelen die jouw feest kunnen ondersteunen. Zelfs over de reis naar huis hoef jij je niet druk te maken: na het feest kun je overnachten in een van onze waterfront suites.

Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan middels het onderstaande contactformulier of door te bellen naar: 036-5382000. Wij helpen je graag om een feest te organiseren dat voldoet aan jouw specifieke wensen en eisen.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag