Feestlocatie Utrecht

Bijzondere feestlocatie op 35 min. van Utrecht

Als er wat te vieren valt, wilt u dit natuurlijk het liefst doen op een unieke feestlocatie. Een locatie die garant staat voor een feest waar uw gasten nog lang over na zullen praten, die bij voorkeur ook nog van alle gemakken is voorzien én die makkelijk bereikbaar is voor u en uw gasten. Brasserie Zuiderzoet is zo’n feestlocatie. Wij hebben meerdere speciale zalen voor feesten en partijen beschikbaar én zijn gunstig gelegen in de buurt van Utrecht.

Wij kunnen elk feest compleet naar uw wensen verzorgen. Op basis van uw voorkeur en het aantal personen kunt u kiezen uit onze Zuiderzoetzaal, de beachclub of de brasserie. De ruimte wordt vervolgens ingedeeld en aangekleed zoals u het wilt hebben. De hapjes en drankjes verzorgen wij uiteraard ook voor u. Onze ervaren koks en bediening hebben alles in huis of u en uw gasten gedurende het feest in de watten te leggen.

Als feestlocatie van alle gemakken voorzien

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum, huwelijksfeest of gala, onze feestlocatie is van alle gemakken voorzien. Dat begint al met de centrale ligging in de buurt van Utrecht, de uitstekende bereikbaarheid en de ruime gratis parkeermogelijkheid. Onze zaalruimte, die geschikt is voor zowel kleine als grote groepen, is tevens voorzien van audiovisuele middelen die uw feest kunnen ondersteunen. Zelfs over de reis naar huis hoeft u zich niet druk te maken: na het feest kunt u overnachten in een van onze waterfront suites.

Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan middels het onderstaande contactformulier of door te bellen naar: 036-5382000. Wij helpen u graag om een feest te organiseren dat voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.

Contact opnemen?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag