Feestlocatie Soest

Unieke feestlocatie op 30 min. van Soest

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een leuke feestlocatie in omgeving Soest? Bijvoorbeeld voor een jubileumfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft? Dan is Zuiderzoet zeker iets voor jou! Op +/- 30 minuten rijden van Soest vind je onze feestlocatie, gelegen in Marina De Eemhof in Zeewolde. Met een prachtig uitzicht over de haven en het Eemmeer is onze locatie met zekerheid uniek te noemen!

Unieke feestzaal Soest

Wij hebben meerdere zaalruimtes, zowel geschikt voor kleine als grote groepen. Daarnaast kunnen wij ook faciliteren in bijkomende zaken zoals licht en geluid, catering en aankleding. Wanneer je gebruik wilt maken van onze feestlocatie, nemen we van tevoren altijd gezamenlijk de mogelijkheden en wensen door zodat wij er alles aan kunnen doen om je een onvergetelijk feest te bezorgen.

Er is ontzettend veel mogelijk. Zo is onze zaalruimte geheel in te delen en aan te kleden in de sfeer die jij voor ogen hebt. Ook qua muziek bepaal je zelf wat je wilt. Live muziek of liever een DJ? Alles kan! En onze medewerkers kunnen je uiteraard voorzien van heerlijke hapjes en drankjes gedurende de dag of avond.

Feestlocatie nabij Soest met eindeloze mogelijkheden

Het maakt niet uit wat voor feest je bij ons wilt vieren, onze feestlocatie kan worden omgetoverd tot een feestlocatie voor elke gelegenheid. Bovendien is onze locatie gemakkelijk aan te rijden vanuit Soest en omgeving én er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid!

Laat je alvast inspireren en doe een virtuele tour door onze locatie via onze website! Benieuwd naar de beschikbaarheid en mogelijkheden van onze feestlocatie? Via het contactformulier op deze pagina kun je een vrijblijvende offerte opvragen. Liever direct contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 036-5382000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag