Feestlocatie Soest

Unieke feestlocatie op 30 min. van Soest

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een leuke feestlocatie in omgeving Soest? Bijvoorbeeld voor een jubileumfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft? Dan is Zuiderzoet zeker iets voor u! Op +/- 30 minuten rijden van Soest vindt u onze feestlocatie, gelegen in Marina De Eemhof in Zeewolde. Met een prachtig uitzicht over de haven en het Eemmeer is onze locatie met zekerheid uniek te noemen!

Unieke feestzaal Soest

Wij hebben meerdere zaalruimtes, zowel geschikt voor kleine als grote groepen. Daarnaast kunnen wij ook faciliteren in bijkomende zaken zoals licht en geluid, catering en aankleding. Wanneer u gebruik wilt maken van onze feestlocatie, nemen we van tevoren altijd gezamenlijk de mogelijkheden en wensen door zodat wij er alles aan kunnen doen om u een onvergetelijk feest te bezorgen.

Er is ontzettend veel mogelijk. Zo is onze zaalruimte geheel in te delen en aan te kleden in de sfeer die u voor ogen heeft. Ook qua muziek bepaalt u zelf wat u wilt. Live muziek of liever een DJ? Alles kan! En onze medewerkers kunnen u uiteraard voorzien van heerlijke hapjes en drankjes gedurende de dag of avond.

Feestlocatie nabij Soest met eindeloze mogelijkheden

Het maakt niet uit wat voor feest u bij ons wilt vieren, onze feestlocatie kan worden omgetoverd tot een feestlocatie voor elke gelegenheid. Bovendien is onze locatie gemakkelijk aan te rijden vanuit Soest en omgeving én er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid!

Laat u alvast inspireren en doe een virtuele tour door onze locatie via onze website! Benieuwd naar de beschikbaarheid en mogelijkheden van onze feestlocatie? Via het contactformulier op deze pagina kunt u een vrijblijvende offerte opvragen. Liever direct contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 036-5382000.

Contact opnemen?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag