Feestlocatie Midden Nederland

Bijzondere feestlocatie in Midden Nederland

Wanneer u een feest organiseert voor een grote groep gasten, dan wilt u natuurlijk dat zij de door u gekozen feestlocatie gemakkelijk kunnen bereiken. Brasserie Zuiderzoet is een moderne feestlocatie met een centrale ligging in Midden Nederland. De bereikbaarheid van onze locatie, via de snelwegen A27 en A28, is uitstekend en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op loopafstand beschikbaar. Het zal u dan ook niet verbazen dat feesten waarbij de gasten uit alle uithoeken van Nederland komen, vaak bij Zuiderzoet worden gehouden.

Voorzieningen van onze feestlocatie in Midden Nederland

Als feestlocatie hebben wij verschillende zalen beschikbaar, die naar uw eigen inzicht ingedeeld en aangekleed kunnen worden. Zo zorgen wij ervoor dat uw feest precies die sfeer zal uitademen die u voor ogen heeft. Denk bijvoorbeeld aan de riante Zuiderzoetzaal welke beschreven kan worden als modern of de Caribische beachclub, welke u en uw gasten in tropische sferen zal brengen. Al onze zalen zijn naar wenst te voorzien van audiovisuele middelen en ook een DJ of livemuziek behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kan onze brigade u en uw gasten naar wens voorzien van hapjes en drankjes. Wij zorgen ervoor dat het uw feest aan niets zal ontbreken.

Feestlocatie met unieke ligging

Brasserie Zuiderzoet is niet alleen centraal gelegen in Midden Nederland, maar daarnaast ook nog eens gesitueerd op één van de mooiste plekjes van Flevoland. Onze feestlocatie is namelijk gevestigd op het terrein van Marina De Eemhof in Zeewolde, waar u en uw gasten zich al snel na aankomst in Mediterrane sferen zullen wanen. Deze moderne jachthaven is immers geïnspireerd op het Franse plaatse Port Grimaud. Tijdens het feest genieten u en uw gasten van het prachtige uitzicht over het Eemmeer en na afloop kan er zelfs overnacht worden in een Water Front Suite van Center Parcs, welke naast de deur gelegen zijn.

Wilt u uw feest houden op onze unieke feestlocatie in Midden Nederland? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden! Dit kan via het contactformulier op deze pagina, of door te bellen naar 036-5382000. Wij garanderen dat uw feest een ervaring zal worden welke uw gasten niet snel zullen vergeten.

Contact opnemen?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag