Feestlocatie Hilversum

Iets te vieren en op zoek naar een unieke feestlocatie in de omgeving van Hilversum? Zoek dan niet verder! Op slechts 25 minuten van Hilversum bevindt zich onze ideale feestlocatie voor een jubileumfeest, verjaardag, bedrijfsfeest, huwelijk of ander feestelijk evenement. Bovendien biedt onze feestlocatie genoeg capaciteit om voldoende afstand te kunnen bewaren!

Brasserie Zuiderzoet bevindt zich op een unieke locatie en biedt je tal van mogelijkheden om een onvergetelijk feest te organiseren. Zo vind je er meerdere zalen en is onze locatie bijzonder gemakkelijk bereikbaar. Daarnaast beschikken wij over de juiste voorzieningen om jouw feest onvergetelijk te maken. Zo regelen wij het geluid, de lichten en zorgen wij er uiteraard ook voor dat de zaal naar wens wordt aangekleed.

Bijzondere feestlocatie Hilversum

Onze brasserie is gelegen op Marina de Eemhof, dat is geïnspireerd op het Franse havenstadje Port Grimaud. Met een oogverblindend uitzicht over het water van het Eemmeer, zijn er genoeg redenen om hier een te gek feest te geven, al zeggen wij het zelf! Afhankelijk van het aantal personen, zijn er meerdere zalen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor onze fraaie Zuiderzoetzaal. Deze biedt plaatst voor een grote groep personen en kan tevens in twee aparte zalen worden opgedeeld.

Unieke feestlocatie met tal van faciliteiten

Onze unieke feestlocatie heeft tal van faciliteiten. Ons ervaren team zal jou en je gasten gedurende het feest voorzien van drankjes en uiteraard heerlijke hapjes. Voorkeur voor muziek? Geef het aan ons door en wij zorgen dat de hele dag en/of avond jouw favoriete nummertjes worden afgespeeld. Naast dat Brasserie Zuiderzoet gemakkelijk te bereiken is, is er eveneens gratis parkeergelegenheid en uiteraard ook mogelijkheid om te overnachten. Bovendien bevinden zicht naast de brasserie 100 exclusieve recreatiewoningen waar jij en je gezelschap gebruik van kunnen maken.

Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan middels het contactformulier op deze pagina of door te bellen naar: 036 – 538 2000. Wij helpen je graag om een feest te organiseren dat voldoet aan jouw specifieke wensen en eisen.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag