Feestlocatie Harderwijk

Bijzondere feestlocatie op 25 min. van Harderwijk

Wil je een bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum of bruiloft organiseren in de omgeving van Harderwijk? Dan vind je in Zuiderzoet een unieke feestlocatie die van alle gemakken is voorzien. Brasserie Zuiderzoet beschikt namelijk over verschillende feestzalen en is bovendien uitstekend bereikbaar vanuit Harderwijk. Wanneer je aan ons doorgeeft wat jouw ideeën zijn en wat de grootte van het gezelschap is, dan zullen wij je vervolgens informeren over de mogelijkheden. Het is daarbij goed om te weten dat je in overleg alle vrijheid hebt om onze zalen in te delen en/of aan te kleden en dat onze professionele brigade je gedurende het feest naar wens van hapjes en drankjes kan voorzien.

Sfeervolle feestlocatie Harderwijk

Brasserie Zuiderzoet is gelegen op het terrein van Marina De Eemhof, aan het Eemmeer in Zeewolde. Deze locatie is geheel opgebouwd in de sfeer van het Franse havenstadje Port Grimaud. Alle reden voor jou en jouw gezelschap om zich na aankomst gelijk in feestsferen te begeven. Afhankelijk van je wensen en de grootte van jouw gezelschap kun je bovendien kiezen uit diverse feestzalen, zoals onze riante Zuiderzoetzaal of de Caribische beachclub. Met de juiste aankleding, een dj of livemuziek en onze professionele begeleiding, zal het een feest worden dat jouw gasten niet snel zullen vergeten!

Als feestlocatie van alle gemakken voorzien

Het maakt niet uit wat voor feest je wilt organiseren, ons personeel zal er altijd alles aan doen om al jouw wensen uit te voeren. In de afgelopen jaren hebben zij ruime ervaring opgedaan met de organisatie van feesten met enkele tientallen gasten tot grote bedrijfsfeesten met meer dan 400 gasten. Jij profiteert hierbij altijd van onze centrale ligging in Midden-Nederland, gratis parkeergelegenheid en de mogelijkheid om na afloop te blijven overnachten in één van de luxe waterfront suites van Center Parcs.

Via het contactformulier kun je direct vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je liever persoonlijk contact? Bel ons dan op telefoonnummer 036 – 538 2000. Ons team zal er alles aan doen om van jouw feest een onvergetelijke ervaring te maken.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag