Feestlocatie Amersfoort

Bijzondere feestlocatie op 25 min. van Amersfoort

De feestlocatie is een belangrijk onderdeel van een feest. Een unieke feestlocatie zorgt er immers voor dat je gasten het feest niet snel zullen vergeten. De ideale feestlocatie is bij voorkeur gunstig gelegen en heeft bij voorkeur voorzieningen voor licht, geluid, eigen aankleding en catering. Brasserie Zuiderzoet biedt je dit alles en is zeer gunstig gelegen ten opzichte van Amersfoort. Wij beschikken over flexibel in te delen zaalruimte, waardoor we elk type feest voor jou kunnen faciliteren.

Sfeervolle feestlocatie Amersfoort

Op basis van de sfeer die je zoekt voor jouw feest en op basis van het aantal gasten wat je verwacht, kies je voor één of meerdere van onze feestzalen. Zo heb je bijvoorbeeld keus uit onze moderne Zuiderzoetzaal of onze Caribische Beachclub. De ruimte kan vervolgens compleet naar wens aangekleed worden en jij beslist bijvoorbeeld zelf of je gebruik wilt maken van een DJ of livemuziek. Gedurende het feest kan onze brigade jou en jouw gasten voorzien van hapjes en drankjes. Wij zorgen ervoor dat het feest aan niets ontbreekt.

Als feestlocatie van alle gemakken voorzien

Een huwelijksfeest, bedrijfsfeest, gala of jubileum, als feestlocatie is Brasserie Zuiderzoet van alle gemakken voorzien. De bereikbaarheid vanuit Amersfoort is uitstekend en er is voldoende gratis parkeermogelijkheid op loopafstand. Al onze zalen kunnen voorzien worden van audiovisuele middelen en na afloop kunnen jij en jouw gasten eventueel overnachten in een van de waterfront suites van Center Parcs die naast de deur gesitueerd zijn.

Informeer nu vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag gericht een offerte aan middels het contactformulier. Ook kun je ons altijd bellen op 036 – 538 2000. Ons team staat voor je klaar om een onvergetelijk feest voor jou te organiseren wat voldoet aan al jouw wensen en eisen.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag