Feestlocatie Amersfoort

Bijzondere feestlocatie op 25 min. van Amersfoort

De feestlocatie is een belangrijk onderdeel van uw feest. Een unieke feestlocatie zorgt er immers voor dat uw gasten het feest niet snel zullen vergeten. De ideale feestlocatie is bij voorkeur gunstig gelegen en heeft bij voorkeur voorzieningen voor licht, geluid, eigen aankleding en catering. Brasserie Zuiderzoet biedt u dit alles en is zeer gunstig gelegen ten opzichte van Amersfoort. Wij beschikken over flexibel in te delen zaalruimte, waardoor we elk type feest voor u kunnen faciliteren.

Sfeervolle feestlocatie Amersfoort

Op basis van de sfeer die u zoekt voor uw feest en op basis van het aantal gasten wat u verwacht, kiest u voor één of meerdere van onze feestzalen. Zo heeft u bijvoorbeeld keus uit onze moderne Zuiderzoetzaal of onze Caribische Beachclub. De ruimte kan vervolgens compleet naar wens aangekleed worden en u beslist bijvoorbeeld zelf of u gebruik wilt maken van een DJ of livemuziek. Gedurende het feest kan onze brigade u en uw gasten voorzien van hapjes en drankjes. Wij zorgen ervoor dat uw feest aan niets ontbreekt.

Als feestlocatie van alle gemakken voorzien

Een huwelijksfeest, bedrijfsfeest, gala of jubileum, als feestlocatie is Brasserie Zuiderzoet van alle gemakken voorzien. De bereikbaarheid vanuit Amersfoort is uitstekend en er is voldoende gratis parkeermogelijkheid op loopafstand. Al onze zalen kunnen voorzien worden van audiovisuele middelen en na afloop kunnen u en uw gasten eventueel overnachten in een van de waterfront suites van Center Parcs die naast de deur gesitueerd zijn.

Informeer nu vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag gericht een offerte aan middels het contactformulier. Ook kunt u ons altijd bellen op 036 – 538 2000. Ons team staat voor u klaar om een onvergetelijk feest voor u te organiseren wat voldoet aan al uw wensen en eisen.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag