Feestlocatie Almere

Bijzondere feestlocatie op 20 min. van Almere

Bij een geslaagd feest hoort een bijzondere feestlocatie. Door haar unieke ligging aan het Eemmeer, de uitstekende faciliteiten en goede bereikbaarheid vanuit Almere, fungeert Brasserie Zuiderzoet jaarlijks als feestlocatie voor vele feesten. Wij beschikken over zaalruimte voor grote en kleinere gezelschappen en kunnen wij al jouw wensen met betrekking tot aankleding, licht / geluid en catering faciliteren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sfeervolle feestlocatie Almere

Welke sfeer je ook in gedachte hebt voor jouw feest, bij Zuiderzoet is het mogelijk! Op basis van de grootte van uw gezelschap kies je uit één of meerdere van onze feestzalen. De zaalruimte kun je vervolgens geheel naar wens indelen en aankleden. Jij beslist zelf of je tijdens het feest gebruik wilt maken van een DJ of livemuziek en onze brigade kan jou en jouw gasten naar wens voorzien van een hapje en een drankje. Bij Brasserie Zuiderzoet ben je altijd gegarandeerd van een succesvol feestje.

Als feestlocatie van alle gemakken voorzien

Het maakt niet uit of je een gala, een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of een huwelijk wilt vieren, Brasserie Zuiderzoet kan worden omgetoverd tot een feestlocatie voor elke gelegenheid. Bovendien is de bereikbaarheid vanuit Almere uitstekend en is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor jou en je gasten beschikbaar op loopafstand. Er zijn audiovisuele middelen om de juiste sfeer te creëren en na afloop kunnen jij en je gasten eventueel blijven overnachten in een van de waterfront suites van Center Parcs.

Via het contactformulier kun je direct vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je liever persoonlijk contact? Bel ons dan op telefoonnummer 036 – 538 2000. Ons team zal er alles aan doen om van jouw feest een onvergetelijke ervaring te maken.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag