Feestlocatie Almere

Bijzondere feestlocatie op 20 min. van Almere

Bij een geslaagd feest hoort een bijzondere feestlocatie. Door haar unieke ligging aan het Eemmeer, de uitstekende faciliteiten en goede bereikbaarheid vanuit Almere, fungeert Brasserie Zuiderzoet jaarlijks als feestlocatie voor vele feesten. Wij beschikken over zaalruimte voor grote en kleinere gezelschappen en kunnen al uw wensen met betrekking tot aankleding, licht / geluid en catering voor u faciliteren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sfeervolle feestlocatie Almere

Welke sfeer u ook in gedachte heeft voor uw feest, bij Zuiderzoet is het mogelijk! Op basis van de grootte van uw gezelschap kiest u uit één of meerdere van onze feestzalen. De zaalruimte kunt u vervolgens geheel naar wens indelen en aankleden. U beslist zelf of u tijdens het feest gebruik wilt maken van een DJ of livemuziek en onze brigade kan u en uw gasten naar wens voorzien van een hapje en een drankje. Bij Brasserie Zuiderzoet wordt uw feest gegarandeerd een succes.

Als feestlocatie van alle gemakken voorzien

Het maakt niet uit of u een gala, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of huwelijk wilt vieren, Brasserie Zuiderzoet kan worden omgetoverd tot een feestlocatie voor elke gelegenheid. Bovendien is de bereikbaarheid vanuit Almere uitstekend en is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten beschikbaar op loopafstand. Er zijn audiovisuele middelen om de juiste sfeer te creëren en na afloop kunnen u en uw gasten eventueel blijven overnachten in een van de waterfront suites van Center Parcs.

Via het contactformulier kunt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u liever persoonlijk contact? Bel ons dan op telefoonnummer 036 – 538 2000. Ons team zal er alles aan doen om van uw feest een onvergetelijke ervaring te maken.

Contact opnemen?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag