Eten in Zeewolde

In de gemeente Zeewolde zijn genoeg mogelijkheden om lekker en gevarieerd uit eten te gaan. Denk hierbij aan Grieks bij Irodios, Tapas bij het Het Raedthuijs of Cajun bij Fat Alice. De meeste eetgelegenheden in Zeewolde zijn hierbij geconcentreerd in de nabijheid van de haven van Zeewolde. Wat echter minder bekend is, is dat De Eemhof (inclusief Center Parcs en Jachthaven Marina De Eemhof) ook bij Zeewolde horen.

In alle rust uit eten in de buurt van Zeewolde

Een keer écht bijzonder uit eten in Zeewolde? Dan vindt u op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Zeewolde Brasserie Zuiderzoet. Gevestigd in het hart van Marina De Eemhof (de luxe jachthaven op het terrein van Center Parcs), heeft u vanuit onze Brasserie of vanaf ons zonovergoten terras een prachtig uitzicht over het aangrenzende water van het Eemmeer. Doordat Marina De Eemhof onlangs is vernieuwd en hier een complete boulevard in Zuid-Franse stijl is opgetrokken, waant u zich dankzij de bijzondere locatie al gauw een beetje op vakantie.

De toegankelijke kaart van Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde

Onze menukaart is toegankelijk en gebaseerd op een mix van eerlijke streekproducten en ‘slow food’. Van Spakenburgse vissalade tot Iberisch varken en van Black Angus burger tot gegrilde kipsaté, er is voor ieder wat wils. Ook vegetarische gerechten vindt u als vanzelfsprekend terug op ons menu. Eerlijk eten vinden wij belangrijk, vandaar dat onze koks uw eten à la minute bereiden in onze open keuken. Bovendien is er ook aan uw kinderen gedacht. Terwijl u geniet van het uitzicht en uw eten, kunnen zij zich vermaken in de kinderspeelhoek of samen met de kok hun eigen pizza bakken.

Wilt u ook komen genieten bij Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde? Dan kunt u gemakkelijk online reserveren via onze website. Tip: komt u uit Spakenburg? Dan kunt u overvaren met de watertaxi, een belevenis op zich!