Eten in Zeewolde

Een keer écht bijzonder uit eten in Zeewolde? Dan vind je op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Zeewolde Brasserie Zuiderzoet. Gevestigd in het hart van Marina De Eemhof (de luxe jachthaven op het terrein van Center Parcs), heb je vanuit onze Brasserie of vanaf ons zonovergoten terras een prachtig uitzicht over het aangrenzende water van het Eemmeer. Doordat Marina De Eemhof onlangs is vernieuwd en hier een complete boulevard in Zuid-Franse stijl is opgetrokken, waan jij je dankzij de bijzondere locatie al gauw een beetje op vakantie.

De toegankelijke kaart van Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde

Onze menukaart is toegankelijk en gebaseerd op een mix van eerlijke streekproducten en ‘slow food’. Van Spakenburgse vissalade tot Iberisch varken en van Black Angus burger tot gegrilde kipsaté, er is voor ieder wat wils. Ook vegetarische gerechten vind je als vanzelfsprekend terug op ons menu. Eerlijk eten vinden wij belangrijk, vandaar dat onze koks jouw eten à la minute bereiden in onze open keuken. Bovendien is er ook aan de kinderen gedacht. Terwijl jij geniet van het uitzicht en jouw eten, kunnen zij zich vermaken in de kinderspeelhoek of samen met de kok hun eigen pizza bakken.

Bereikbaarheid

Wil je ook komen genieten bij Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde? Dan kun je gemakkelijk online reserveren via onze website. Brasserie Zuiderzoet is gelegen op het terrein van Jachthaven Marina De Eemhof. Dit is dichtbij het vakantiepark Center Parcs De Eemhof.

Tip: kom je uit Spakenburg? Dan kun je overvaren met de watertaxi, een belevenis op zich!