Eindejaarsuitje

Ben je op zoek naar een leuk en gezellig eindejaarsuitje? Samen met je collega’s terugkijken op het afgelopen jaar en vooruit kijken naar het nieuwe jaar? Jullie eindejaarsuitje kan perfect gevierd worden bij Brasserie Zuiderzoet! Kies voor een van onze Kerstactiviteiten, voor een innovatief bedrijfsuitje óf een Eindejaarsborrel. Natuurlijk kunnen jullie de dag afsluiten met een heerlijk diner in onze brasserie, en misschien zelfs wel met een knalfeest in een van onze feestzalen!

Eindejaarsuitje in Kerstsferen

Zuiderzoet biedt diverse Kerstuitjes aan. Het Kerst Mysterie is bijvoorbeeld een uitdagend spel dat bestaat uit diverse quiz- en puzzelelementen, in combinatie met een heerlijk diner. Wil je de kennis van je collega’s testen? Doe dan de Ik hou van Kerst quiz, waarbij de quizmaster een heuse Kerstman of Kerstvrouw is! Daarnaast organiseert Zuiderzoet elk jaar de Kerstcadeaumarkt. Hierbij bepaal je zelf het budget en laat je je werknemers hun eigen Kerstcadeau shoppen!

Innovatief eindejaarsuitje?

Op zoek naar een innovatief en inspirerend eindejaarsuitje? Zuiderzoet verzorgt samen met de Fountainheads een spraakmakende avond. De Wake-up-call zal jullie verrassen en zorgt voor een eye opener. De Fountainheads bespreken de huidige trends en belangrijke innovatiepunten én zorgen voor een frisse blik op het nieuwe jaar. Ze roepen op om dingen eens anders te doen dan anders en inspireren om te ondernemen. Na deze avond is er zeker weten genoeg te bespreken tijdens een gezellig feestmaal.

Eindejaarsuitje bij Zuiderzoet

Dit is nog maar een greep uit de vele mogelijkheden om het jaar gezellig af te sluiten bij Zuiderzoet. Wij hebben namelijk elk jaar speciaal samengestelde Einde- en Nieuwjaarsarrangementen. Heb je nog vragen of wil je direct een van onze eindejaarsuitjes reserveren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken via 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag