Eindejaarsdiner of kerstdiner bij Zuiderzoet

03 december 2015 10:28 Eindejaarsdiner of kerstdiner bij Zuiderzoet

Het einde van 2015 komt langzaamaan dichterbij. De tijd voor de jaarlijkse bedrijfsuitjes en -etentjes is daarmee weer aangebroken. Want uw personeel verdient natuurlijk een waardige afsluiting van het jaar. Het is daarom goed om te weten dat u bij Zuiderzoet aan het juiste adres bent voor uw uitje, borrel of diner!

Zuiderzoet ligt namelijk zeer centraal en is met de auto daardoor gemakkelijk te bereiken vanuit het hele land. Bovendien is parkeren gratis en kan dit vrijwel voor de deur. Maar dit zijn slechts twee van de vele zaken die Zuiderzoet te bieden heeft.

Prachtige zalen voor kleine- en grote groepen

Zuiderzoet biedt namelijk prachtige ruimtes zoals de eigentijds ingerichte brasserie met een uniek open kooktheater, de Zuiderzoetzaal en/of de Caribische Beachclub. Doordat alle zalen flexibel in te richten zijn, is Zuiderzoet daarom zeer geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen en daarmee ideaal voor uw eindejaars- of kerstdiner.

Tel daarbij de bijzonder prettige en inspirerende omgeving op en de keuze is gemaakt! Voor meer informatie belt u met 036-5382000 of neemt u contact op via ons online contactformulier.

Uw eindejaarsbijeenkomst combineren met de Kerstcadeaumarkt:

Nog even los van de mooie ruimtes en de prachtige omgeving, organiseert Zuiderzoet ook dit jaar weer de Kerstcadeaumarkt. Dankzij dit unieke concept is het niet meer nodig om een kerstpakket samen te stellen voor uw medewerkers; zij kunnen tijdens de Kerstcadeaumarkt namelijk zelf kiezen uit een prachtig aanbod van cadeaus. U kunt onze Kerstcadeaumarkt bovendien ideaal combineren met een uitgebreide borrel en/of diner. Bezoek hiervoor de website: www.kerstcadeaumarkt.nl.