De perfecte locatie voor zakelijke evenementen

01 oktober 2015 15:38 De perfecte locatie voor zakelijke evenementen

De centrale ligging in Nederland, de ruime parkeerplaats voor de deur en de nieuwste faciliteiten maken Zuiderzoet tot de perfecte locatie voor dealerdagen, klantendagen of andere zakelijke bijeenkomsten tot wel 600 personen. Met de opsplitsbare Zuiderzoetzaal, de private serres en de grote brasserie zijn er genoeg ruimtes aanwezig voor presentaties en workshops.

Begin de dag bijvoorbeeld met een plenaire meeting waarbij de dagindeling bekend wordt gemaakt. Ga vervolgens in groepen uit elkaar om het dagprogramma te starten. Tussendoor staat er genoeg koffie/thee klaar en zorgen wij voor frisdrank en kleine versnaperingen.

Geef de bijeenkomst vervolgens net dat extra tintje door het water op te gaan! Wat dacht u van Rib varen? U stapt zo vanuit Zuiderzoet de boot op. Laat uw (potentiële) klanten of partners over het water vliegen; de ultieme beleving!

Sluit de dag tot slot af met een heerlijk Italian grill buffet en de dag is compleet! Uw gasten gaan gegarandeerd met een goed gevoel naar huis.

Aan expertise en ervaring is er geen gebrek bij Zuiderzoet. Al 4 jaar lang hebben wij vele zakelijke evenementen mogen verzorgen voor uiteenlopende bedrijven. Zo ook voor Mercury. Anita Menken die de dag organiseerde: “Ik kan geen enkele reden bedenken waarom wij volgend jaar dit event niet gaan houden bij Zuiderzoet”.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw event? Bel 036-5382000.