De Kerstcadeaumarkt – kerstpakket en kerstuitje in één!

14 oktober 2015 08:45

Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer zover: Kerst. En met de kerstdagen op komst is het zoeken naar het juiste kerstpakket ook weer van start gegaan. Een traditioneel kerstpakket is niet meer van deze tijd en een cadeaubon wordt vaak als onpersoonlijk ervaren. Zuiderzoet biedt bedrijven daarom een uitkomst voor de jaarlijkse rompslomp rondom het uitkiezen van een origineel kerstpakket. Dit jaar organiseren wij namelijk van 15 t/m 22 december de Kerstcadeaumarkt!

Tijdens de Kerstcadeaumarkt worden jullie ontvangen met een feestelijk glaasje bubbels in Zuiderzoet. Hier worden de shopper tassen uitgedeeld met daarin de kerstcadeaumuntjes. Hierna vertrekken jullie met de boot naar het pittoreske vissersplaatsje Spakenburg. Daar aangekomen kunnen jullie bij de geselecteerde winkels de shopper tassen vullen met de leukste producten.

Wanneer jullie ‘uitgeshopt’ zijn zal de boot vervolgens weer vertrekken richting Zuiderzoet, waar jullie samen gaan genieten van het gekozen kerstarrangement. Wat te denken van winter tapas of een Zuiderzoet kerstproeverij? Op deze manier wordt de Kerstcadeaumarkt niet alleen een alternatief voor het weinig inspirerende kerstpakket, maar ook een ervaring waar nog lang over zal worden nagepraat. Voor zowel mannen als vrouwen een kerstpakket en kerstuitje in één!

Overtuigd? Nog vragen? Kijk snel op www.kerstcadeaumarkt.nl en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.