Wie zijn wij

Wij zijn het team van Zuiderzoet. Wij zijn gedreven, gastvrij, ambitievol, kundig en dienstbaar. Maar boven alles: wij hebben liefde en passie voor ons vak en stralen dat in alles wat we doen uit. Horecagek, dat zijn wij. Onze aanvoerder stelt zich graag even voor.

Paul Tomassen | Mede eigenaar | Brasserie Zuiderzoet

Paul Tomassen

Eigenaar

Paul is eigenaar van onze brasserie en houdt zich bezig met de dagelijkse leiding. Heeft meer dan 25 jaar ervaring als chefkok (Ambiance Houtrust, Havenrestaurant De Boekanier). Won in 2003 met Houtrust het prestigieuze culinaire evenement Proef Amersfoort. Viel voor de schoonheid van de omgeving van Zuiderzoet en is nog steeds verliefd. Creativiteit gaat bij hem voor alles, vertelt hij.

“Ik ben een creatief persoon. Heb jarenlang muziek gemaakt in een band. Ik componeerde liedjes en dat komt nu weer terug in het creëren van gerechten en partij-arrangementen. In de keuken deins ik er niet voor terug om buiten de geijkte paden te treden. Ik hou van verrassingen. Mijn roots als kok liggen in de Franse keuken, maar verder heb ik een voorkeur voor culinaire culturen die puur zijn. Italiaans en mediterraans bijvoorbeeld. In Zuiderzoet bieden wij een mix van die pure keukens aan, en verloochen ik mijn affiniteit met de Franse keuken zeker niet.”