Bruiloft zaal

Ben je op zoek naar een bijzondere feestzaal voor je bruiloft? Of een mooie zaal voor jouw huwelijksceremonie, toost of receptie? De bruiloft zaal van Zuiderzoet biedt talloze mogelijkheden en is geheel naar eigen wens aan te kleden!

Zaalverhuur bruiloft

Zuiderzoet beschikt over verschillende zalen, hierdoor kun je zowel met kleine als grote gezelschappen bij ons terecht. Onze grootste zaal, de riante Zuiderzoetzaal, biedt plek voor circa 200 personen. De Zuiderzoetzaal heeft een prachtig uitzicht over de jachthaven Marina de Eemhof. Voor kleinere gezelschappen is de zaal op te splitsen in twee zalen, de Zuiderzaal en de Zoetzaal, met beiden een capaciteit van 100 personen. Ideaal voor jouw bruiloftsceremonie of borrel!

Indien je met meer dan 200 gasten wenst te komen, is er de mogelijkheid om onze Brasserie bij de zaalruimte te betrekken. De Zuiderzoetzaal en de Brasserie samen bieden namelijk plek voor ruim 500 personen! Een combinatie van de verschillende zalen is uiteraard ook mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld overdag trouwen in de Zuiderzoetzaal, dineren in de Brasserie en ’s avonds het bruiloftsfeest laten plaatsvinden in één van de verschillende zalen of in de naastgelegen Beachclub.

Faciliteiten van de bruiloft zaal

Onze Zuiderzoetzaal is gloednieuw en voorzien van alle moderne faciliteiten, zoals speciale led-verlichting en accessoires waarmee de sfeer naar eigen wens te creëren is. Naast het licht, zijn er ook tal van opties wat betreft de catering, aankleding en geluid. De keuze is daarbij geheel aan jou. Wil je graag foto’s of filmpjes laten zien? Dit is ook geen probleem, want er zijn beamers aanwezig. Een overzicht met alle mogelijkheden en tarieven vind je in onze trouwbrochure die gratis te downloaden is via onze website!

Unieke bruiloft zaal

Bij Zuiderzoet kunnen wij, geheel naar jouw wens, de perfecte bruiloft zaal creëren. En mocht het nodig zijn, denken wij ook graag met je mee over de invulling. Voor een sfeerimpressie van onze zaalruimte kun je op onze website een virtuele tour doen door onze locatie. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of neem telefonisch contact op via 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag