Brasserie Zuiderzoet biedt een golf aan zakelijk vertier!

25 juli 2016 17:14 Brasserie Zuiderzoet biedt een golf aan zakelijk vertier!

Tekst door: Bert van Weert

Wie langs de rand van Flevoland richting Center Parcs De Eemhof komt aanrijden, waant zich na afslag Zuiderzoet in mediterrane sferen. Zwerfkeien en dichte boomformaties markeren een licht glooiende weg. En overvarend vanaf Spakenburg loopt je al helemaal het water in de mond. Tegen het decor van een schitterende jachthaven, een watersportcentrum en appartementen ligt daar hét ultieme podium voor zakelijk ontmoeten. Horeca-ondernemer Paul Tomassen heeft er een droom werkelijkheid gemaakt.

Het is uiteraard ‘midi’ als ik bij Zuiderzoet arriveer. Boten meren aan, watersporters lopen met ontblote torso’s barrevoets over de steiger. De terrassen zitten vol. Her en der een laptop of tas. Geroezemoes en klinkende glazen. Deze plek leeft en bruist. Om geheel in stijl te blijven, nuttigen we een Croque Monsieur en proeven we van een heerlijke rosé.

Maritiem brassen

Wie eens lekker wil lunchen of vergaderen kan dat hier fantastisch doen. Een mix van maritiem en industrieel comfort geven de locatie een erg prettige uitstraling. Dat je hier zomaar 700 personen kwijt kunt, verwacht je niet. Het blijft intiem. Ook kleinere gezelschappen voelen zich er snel op hun gemak. De prachtige open ‘gespiegelde’ keuken – in carrévorm met op de kopse kant de kolossale bar – maakt twee bedrijfsontvangsten tegelijk mogelijk. Een lange corridor biedt toegang tot de terrassen aan de havenzijde, slim afgewisseld met glazen serres waarin vergaderd kan worden. Aan het einde van de gang bevindt zich een trouvaille: een inpandige feestzaal met een surplus aan audiovisuele techniek. We hebben het hier over een zogenaamde box-inbox, wat betekent dat er binnen kabaal gemaakt kan worden tot 95 dB zonder dat daar ook maar iets van naar buiten komt. Zonder meer een genoegen als je een flink bedrijfsfeestje wilt vieren. Eigenlijk kan hier alles.

 

Zo organiseert Zuiderzoet Las Vegas casino avonden, high teas (ook leverbaar in de mannenvariant ‘high beer’), games en quizevents zoals ‘Wie is de Rat’ aan tafel, moorddiners, creatieve en culinaire workshops en hippe loungeparties. Mannen, vrouwen of kids, groepen groot of klein. Bij Zuiderzoet kan iedereen aanleggen voor een leuk evenement. Ook ’s winters!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.