Reserveren

Wegwerkzaamheden Slingerweg 3 juni t/m 26 juli 2019

Van 3 juni t/m 26 juli werkt Provincie Flevoland aan de N704 Slingerweg. De weg is tijdens de werkzaamheden dicht voor het verkeer. Voor de bezoekers van Brasserie Zuiderzoet zullen er omleidingsroutes gelden. Bekijk ze hier.

Een tafel reserveren bij Brasserie Zuiderzoet

Op deze pagina kunt u gemakkelijk online uw tafel reserveren bij Brasserie Zuiderzoet. U kunt hier precies zien op welke dagen wij open- of gesloten zijn en of wij op uw voorkeurstijdstip voldoende vrije tafels hebben. Door vooraf te reserveren voorkomt u teleurstelling bij aankomst in onze brasserie. Doordat wij gevestigd zijn in de nabijheid van Center Parcs De Eemhof kan het vooral tijdens de diverse vakantieperiodes druk zijn op het park en daarmee ook in ons restaurant. Mocht het volgens de informatie op deze pagina niet mogelijk zijn om op het tijdstip van uw voorkeur bij ons te komen eten, dan kunt u ons altijd even bellen, wij kijken dan samen met u wat er wel mogelijk is.

De voordelen van online reserveren bij Brasserie Zuiderzoet

Online reserveren bij Brasserie Zuiderzoet is snel en gemakkelijk en u ontvangt na uw reservering direct een bevestiging per e-mail. Eventuele bijzonderheden zoals speciale wensen kunt u bij het maken van uw reservering meteen doorgeven. Wilt u een arrangement, vergadering of bedrijfsuitje bespreken, dan vragen wij u vriendelijk om ons te bellen of gebruik te maken van ons online contactformulier.