Menukaart

Bekijk hier onze menukaart

Direct reserveren

De menukaart van Brasserie Zuiderzoet is breed opgezet. U vindt hier bijvoorbeeld bekende voorgerechten zoals carpaccio, heerlijke pasta’s, ambachtelijke Black Angus burgers​, wisselende vlees & vis specials ​en ​Zuiderzoetigheden op terug.​ Ieder gerecht proberen wij op een eerlijke en pure wijze te bereiden en aan u te presenteren. Zonder poespas en altijd met oog voor kwaliteit. U ziet dit terug aan onze koks die de verschillende gerechten à la minute voor u bereiden in onze open keuken.

Eten en drinken voor iedereen

Bij het samenstellen van onze menukaart hebben wij aan iedereen gedacht. Zo vindt u vis, vlees en vegetarische gerechten terug op de kaart van Brasserie Zuiderzoet. Maar ook aan de kleine eter is gedacht, uw kinderen kunnen bij ons namelijk kiezen uit diverse kindergerechten zoals pasta, poffertjes of een kinderspies. Voor veel kinderen is het hoogtepunt van een bezoek aan Zuiderzoet echter het afbakken van een zelfgemaakte pizza in onze speciale pizzaoven.

Eten en drinken voor ieder moment

Bovendien kunt u voor elke gelegenheid bij Brasserie Zuiderzoet terecht. Lunch, diner of borrel, onze menukaart heeft het allemaal. Zo kunt u lunchen met een overheerlijke clubsandwich of tosti, terwijl wij voor het diner diverse soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes serveren, naar gelang geserveerd met bijpassende wijnen. Ook een borrel in onze lounge of op het terras behoort tot de mogelijkheden, onze borrelkaart bestaat namelijk uit fingerfood zoals overheerlijke bitterballen, garnalenkroketjes of nacho’s met gesmolten kaas, die prima samengaan met een heerlijk biertje of wijntje. Tot slot kunt u ook uitpakken met een speciaal arrangement zoals een High Tea, High Wine of High Beer, deze arrangementen zijn vanaf twee personen bij ons te reserveren.