Kerstuitje bedrijf

Samen met collega’s het jaar afsluiten? Hoe kan het beter dan met een origineel kerstuitje voor het hele bedrijf? Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde is een unieke locatie die uitstekend bereikbaar is en vele mogelijkheden kent. Wij ontvangen jou en je collega’s in onze sfeervolle zalen die volledig zijn aangekleed in kerststijl en waar jullie kunnen genieten van heerlijke eten, verrassende groepsactiviteiten en elkaars gezelschap.

Bedrijfsuitje in kerstsfeer op maat

Bij Brasserie Zuiderzoet kunnen jullie het jaarlijkse kerstuitje geheel naar eigen wens samenstellen. Of jullie enkel voor een borrel of diner gaan of voor een volledig bedrijfsuitje, inclusief groepsactiviteiten en afsluitende feestavond, het maakt bij Zuiderzoet niet uit. Het team van Brasserie Zuiderzoet organiseert het hele jaar door spetterende bedrijfsuitjes, maar met Kerst doen we er nog een schepje bovenop. Dit betekent dat de locatie in winterse sferen is aangekleed, compleet met kerstbomen, (kunst)sneeuw en vuurkorven.

Groepsactiviteiten met Winters karakter

Kiezen jullie ervoor om lekker warm in onze Brasserie te blijven of trekken jullie eropuit voor het échte kerstgevoel? Het is beide mogelijk bij Zuiderzoet. Trek bijvoorbeeld met z’n allen Spakenburg in voor een stadsspel zoals ‘De Pelgrimscode’ of ‘Wie is de Rat’. Na afloop staat er een dampend Kerstdiner klaar inclusief een glaasje schnaps of glühwein. Voor wie liever binnenblijft is het ook mogelijk om een dinerspel te spelen zoals ‘Wie is de Rat aan tafel’ of ‘Moorddiner’. Lekker eten, gecombineerd met een enerverend groepsspel.

Reserveer jullie kerstuitje nu

Een kerstuitje bij Zuiderzoet reserveren is zeer gemakkelijk. Op onze website kun je een goede indruk krijgen van de verschillende activiteiten en kun je zelf een uitje samenstellen. Daarnaast kun je ons ook altijd even bellen of gebruikmaken van ons online contactformulier. Onze medewerkers denken graag met je mee en kunnen je informeren over de verschillende mogelijkheden.