Kerst bij Zuiderzoet

Vier Kerst bij Zuiderzoet | Brasserie Zuiderzoet
 

Een onvergetelijke Kerst! Vier jij het met ons mee? Reserveer voor het kerstdiner, à la carte restaurant of ons kerstbuffet! We hopen je graag te verwelkomen bij Brasserie Zuiderzoet.

Reserveer direct »

Kerstdiner op 1e en 2e kerstdag (vanaf 17.00 uur)

Op eerste en tweede kerstdag ben je van harte welkom in onze brasserie voor een uitgebreid kerstdiner met veel mogelijkheden. Ons keukenteam bereidt het volgende prachtige 4-gangen kerstmenu (€ 44,50 p.p.):

A la carte dineren op 1e en 2e kerstdag (vanaf 17.00 uur)

Toch liever zelf iets kiezen uit onze uitgebreide à la carte kaart? Dat kan natuurlijk ook! Geniet van de (h)eerlijke gerechten uit ons kooktheater op een sfeervolle en unieke locatie met geweldig uitzicht over het water van het Eemmeer!

Kerstbuffet op 1e en 2e kerstdag (reserveer tussen 17.30 en 18.30 uur)

Laat je verrassen tijdens ons sfeervolle driegangen Kooktheater Kerstbuffet in onze Brasserie. Wij ontvangen je graag tussen 17.30 en 18.30 uur met een bruisend glaasje bubbels (ook alcoholvrij). Hierna serveren wij een Pompoensoep met kruidenroom en amandelen. Vervolgens staat er een heerlijk kerstbuffet voor je klaar; vanuit de open keuken gepresenteerd en a lá minute bereidt door ons keukenteam.

Kom met de gehele familie uitgebreid culinair genieten van ons buffet met koude en warme (vegetarische) gerechten, mooie streekproducten, huisgemaakte salades, vlees van de grill (o.a. Black Angus biefstuk, scharrelhoen en lamskoteletjes), vis van de ‘plancha’ (o.a. rode mul filet en gemarineerde gamba’s en zalmfilet), diverse bijgerechten en sauzen. Voor de kinderen hebben we een lekker kinderbuffet klaarstaan. We sluiten af met een klassieke Engelse dessert trifle!

  • Prijs kerstbuffet € 41,50 per persoon
  • Inclusief bruisende welkomstbubbel
  • Inclusief kerst trifle dessert
  • Exclusief drankjes op basis van gebruik
  • Kinderen t/m 11 jaar krijgen 50% korting op het buffet (t/m 2 jaar gratis)
  • 25 en 26 december | Reserveer tussen 17.30 – 18.30 uur

Veel pret voor de kinderen!

Uiteraard wordt er ook aan de kinderen gedacht. Voor hen hebben wij een speciale kinderspeelruimte en is er animatie aanwezig (o.a. een indoor springkussen in de Zoetzaal!).

Laten we proosten op een mooie kerst! Wij hopen je graag te zien!

Reserveer nu het kerstdiner

Reserveren kan eenvoudig via onze website. Je ontvangt van ons een bevestiging wanneer de reservering definitief is.

Reserveer direct »
Reserveer direct het Kerstdiner bij Zuiderzoet