Kerstdiner bij Brasserie Zuiderzoet

Op Eerste en Tweede Kerstdag verzorgt Zuiderzoet, brasserie aan het water, een uitgebreid diner met veel mogelijkheden. Onze koks bereiden een prachtig 4-gangen Kerstmenu, maar daarnaast kun je gebruik maken van onze uitgebreide à la carte kaart. Geniet van de mooie gerechten uit ons kooktheater in een sfeervolle en unieke locatie met een geweldig uitzicht over het water van het Eemmeer!

Kerstdiner: à la carte en 4-gangen menu voor € 42,50

Stel je het liefst je eigen menu samen? Kies dan van de uitgebreide à la carte kaart. Op onze kaart staan o.a. bekende klassiekers maar ook verrassende gerechten in moderne stijl. Naast de à la carte kaart serveren wij het volgende 4-gangen menu voor € 42,50 p.p.:

  • Steak tartaar klassiek; met truffelmayonaise, eidooier, kappertjes, sjalot en mosterd.
  • Op de huid gebakken Hollandse snoekbaarsfilet met brandade van gerookte paling, beurre noisette en Hollandse garnalen.
  • Veluws hert op drie manieren bereid: stoverij/biefstuk/bitterbal begeleid met een jus van wild & pure chocolade, wintergroenten en pastinaak.
  • Sprankelend kerstdessert: granddessert van diverse zoete verrassingen.

Veel pret voor de kinderen

De kinderen kunnen zich vermaken in onze speciaal ingerichte kinderhoek en natuurlijk serveren wij voor de kinderen speciale kindergerechten en kunnen zij een eigen pizza maken!

Reserveer nu uw kerstdiner

Wilt u op Eerste of Tweede Kerstdag genieten van een kerstdiner op een sfeervolle toplocatie? Reserveer dan eenvoudig via onze website. U ontvangt van ons een bevestiging wanneer uw reservering definitief is. Wij zijn beide dagen geopend vanaf 17.00 uur.

Reserveer direct »