‘High’ arrangementen (TIP!)

Geniet bij Brasserie Zuiderzoet van de leukste ‘High arrangementen’. Naast de traditionele High Tea, vind je bij Zuiderzoet ook de High Beer en High Wine. Een leuk samenzijn gegarandeerd!

Bier arrangement | High Beer | Brasserie Zuiderzoet

‘High Beer’ – bier arrangement

Voor de echte mannen die een ‘High Tea’ maar niks vinden, is er nu speciaal voor hen in Zuiderzoet: ‘High Beer’. De taartjes en de cake worden omgeruild voor lekkere ‘bier-hapjes’. We beginnen met vers gebakken broodjes en diverse smeerseltjes, gevolgd door een heerlijk riant borrelplateau. De thee wordt natuurlijk vervangen door een bijzonder bier arrangement. Breng samen met je vrienden een middag of vroege avond door op het terras of in onze lounge! We hebben er een leuk arrangement van gemaakt. Bij de lekkere snacks serveren wij jullie een proeverij van drie bijzondere bieren. Bij hele grote dorst kunnen er natuurlijk ook biertjes bijbesteld worden.

Al voor € 24,50 p.p. geniet je samen met je vrienden van heerlijke biertjes, een lekkere hap en een adembenemend uitzicht! Als dat geen gezellige middag wordt…

High Wine | Wijnarrangement | Brasserie Zuiderzoet

‘High Wine’ – wijnarrangement

Voor de dames die de High Tea een beetje zat zijn hebben we nu speciaal bij Zuiderzoet de ‘High Wine’. De pot thee blijft achterwege en wordt vervangen door bijzondere wijnen. Wij serveren een proeverij van drie bijzondere wijnen. De zoetigheden blijven dit keer achterwege en worden vervangen door heerlijke bijpassende hapjes. Leuk om bijvoorbeeld op vrijdag het weekend mee in te luiden. Tip: begin met een heerlijk glaasje prosecco!

Prijs High Wine Arrangement: € 24,50 p.p.
Prijs Arrangement inclusief extra glaasje prosecco: € 29,50 p.p.

High Tea | High Tea Flevoland | Brasserie Zuiderzoet

‘High Tea’

Een heerlijke ‘lazy afternoon’ High Tea. Ontspannen genieten met familie, vrienden en vriendinnen terwijl je van deze heerlijke oude Engelse traditie proeft. Wij serveren diverse zoetigheden zoals brownies, cheesecakes, slagroomsoesjes, chocolade, finger sandwiches en uiteraard ook lekkere hartige warme hapjes. Denk hierbij aan quiche en bladerdeeghapjes. Deze heerlijkheden worden begeleid door bijzondere theesoorten. Je kunt de High Tea extra gezellig maken door te beginnen met een lekker glaasje prosecco.

Tijdsduur +/- 2 uur. Prijs: € 22,50 p.p.

Tip: maak de High Tea, High Wine of de High Beer extra leuk door met de veerpond vanuit Spakenburg te komen. Zie www.rederijdezuidwal.nl

De laatste tijd om een High arrangement te reserveren is 15.00 uur. Reserveren is verplicht (minimaal 48 uur van tevoren) en doe je gemakkelijk via 036-538 2000 of onze reserveringsmodule op de website.