‘High’ arrangementen (TIP!)

Iedere middag organiseert Brasserie Zuiderzoet de leukste ‘High arrangementen’. Naast de traditionele High Tea, vind je bij Zuiderzoet ook de High Beer en High Wine. Een leuke middag gegarandeerd!

Bier arrangement | High Beer | Brasserie Zuiderzoet

‘High Beer’ – bier arrangement

Voor de echte mannen die een ‘High Tea’ maar niks vinden, is er nu speciaal voor hen in Zuiderzoet: ‘High Beer’. De taartjes en de cake worden omgeruild voor lekkere ‘bier-hapjes’. Bij elke nieuwe ronde bier serveren wij een ander bijpassend hapje. De thee wordt natuurlijk vervangen door een bijzonder bier arrangement. Breng samen met je vrienden een middag of vroege avond door op het terras of in onze lounge! We hebben er een leuk arrangement van gemaakt. Bij de lekkere snacks serveren wij jullie een proeverij van vier bijzondere bieren. Bij hele grote dorst kunnen er natuurlijk ook ‘gewone’ biertjes bijbesteld worden.

Het High Beer-arrangement is van dinsdag t/m zondag te reserveren bij Brasserie Zuiderzoet en zal ongeveer 2 uur duren. Al voor € 24,50 p.p. geniet je samen met je vrienden van heerlijke biertjes, een lekkere hap en een adembenemend uitzicht! Als dat geen gezellige middag wordt…

High Wine | Wijnarrangement | Brasserie Zuiderzoet

‘High Wine’ – wijnarrangement

Voor de dames die de High Tea een beetje zat zijn hebben we nu speciaal bij Zuiderzoet de ‘High Wine’. De pot thee blijft achterwege en wordt vervangen door bijzondere wijnen. Wij serveren eerst een heerlijk glaasje prosecco en hierna een proeverij van drie bijzondere wijnen geselecteerd door onze vinoloog. De zoetigheden blijven dit keer achterwege en worden vervangen door heerlijke bijpassende hapjes. Bij elk glas wijn presenteren wij andere verrassende hapjes. Leuk om bijvoorbeeld op vrijdag het weekend mee in te luiden.

Kom van woensdag t/m zondag de High Wine beleven! Prijs à € 24,50 p.p.

High Tea | High Tea Flevoland | Brasserie Zuiderzoet

‘High Tea’

Een heerlijke ‘lazy afternoon’ High Tea. Ontspannen genieten met familie, vrienden en vriendinnen terwijl je van deze heerlijke oude Engelse traditie proeft. Wij serveren diverse zoetigheden zoals brownies, cheesecakes, slagroomsoesjes, chocolade, finger sandwiches en uiteraard ook lekkere hartige warme hapjes. Denk hierbij aan quiche en bladerdeeghapjes. Deze heerlijkheden worden begeleid door bijzondere theesoorten. Je kunt de High Tea extra gezellig maken door te beginnen met een lekker glaasje prosecco.

Kom van woensdag t/m zondag van 14.30 uur tot 17.30 uur de High Tea beleven! Prijs à € 22,50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar halve prijs.

Tip: maak de High Tea, High Wine of de High Beer extra leuk door met de Watertaxi vanuit Spakenburg te komen.

Reserveer via 036-538 2000