Wie is de Mol?

Volgens velen het leukste spel van Nederland: Wie is de Mol? Een absolute topper als als spannend outdoor bedrijfsuitje of groepsuitje! Alle deelnemers worden opgedeeld in teams. Vervolgens vertrekken we met de watertaxi naar Spakenburg en gaat ieder team op pad. Tijdens het lopen van een bepaalde route voeren u en uw gasten en samen opdrachten uit. Echter, in ieder team bevindt zich een Mol die de opdrachten zo subtiel mogelijk probeert te saboteren! Wie van uw teamleden is echt te vertrouwen?

Wat kunt u verwachten van Wie is de Mol?

Vanaf 15 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Ongeveer 3 uur

€ 25,00 per persoon (excl. overtocht)

Het stadsspel Wie is de Mol? wordt gestart bij Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde. Hier zullen we beginnen met een uitgebreide uitleg van de spelregels, waarna de groep wordt opgedeeld in teams. Vervolgens vertrekken alle teams met de watertaxi naar het gezellige stadje Spakenburg, dat direct aan de overkant van het water ligt.

Wie is de Mol? | Bedrijfsuitje | Brasserie Zuiderzoet

Eenmaal aangekomen in Spakenburg gaat ieder team zijn eigen weg. Tijdens het afleggen van een cryptische route wordt van ieder team verwacht dat zij diverse opdrachten uitvoert.

Sterk samenspel is hierbij van groot belang. Om het Wie is de Mol? stadspel te kunnen winnen, moet u overigens niet vergeten dat er zich een Mol onder uw teamleden bevindt. Wie van uw teamgenoten gedraagt zich verdacht? Of probeert deze persoon enkel de verdachtmaking op zich te nemen? Kortom, niets is wat het lijkt!

De Mol binnen uw team strijdt namelijk voor een ander team. Probeer hem of haar daarom zo snel mogelijk te ontmaskeren!

Tijdens dit uitje wordt u voorzien van alle benodigdheden, zoals:

  • Meerdere Wie is de Mol? checkpoint-kaarten
  • Een Wie is de Mol? boek met een cryptische route
  • Een fototoestel
  • Een verzameling aan teamopdrachten
  • De spelbegeleiding
  • Wie is de Mol? stemkaarten

Heeft u naast dit spel nog aanvullende wensen voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje? Of zijn er activiteiten die u graag wilt combineren met het stadsspel Wie is de Mol? Bij Brasserie Zuiderzoet is het mogelijk uw gehele bedrijfsuitje samen te stellen! Opvolgend ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Voor meer informatie of het ontvangen van een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Bel in dat geval met nummer: 036 – 538 2000.

Offerte aanvragen »