The Robinson Survival games

Bij de Robinson Survival games staat alles in het teken van samenwerken! Door als team diverse opdrachten uit te voeren zijn er punten te verdienen. Er zijn drie spelonderdelen waarbij telkens twee teams tegen elkaar strijden om de punten. De spellen zijn zowel op het land als op het water.

Wat mag je verwachten van de Robinson Survival games?

Vanaf 40 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Ongeveer 2,5 uur

Prijs op aanvraag

Vlotbouwen
Welk team is als eerste in zijn geheel van het eiland af met behulp van een vlot dat door het team zelf gebouwd moet worden? Niet alleen het vlot moet gebouwd worden, ook alle onderdelen van het vlot moeten worden gevonden! Het ene deel van het team zoekt naar de onderdelen, terwijl het andere deel begint met het bouwen van het vlot. Zodra het vlot gebouwd is moet het team in zijn geheel over de finish.

The Robinson Survival Games | Groepsuitjes | Brasserie ZuiderzoetWater halen
Het spel lijkt simpel, het team dat als eerste de ton water gevuld heeft wint het spel. Maar… het water moet een parcours afleggen dat deels door het team zelf gebouwd moet worden. Het materiaal waarmee het water verplaatst moet worden is niet intact en sommige onderdelen komen pas vrij als het touw, waar het onderdeel aan vastgemaakt zit, is doorgebrand. Uiteraard moet ook het vuur door de deelnemers zelf gemaakt worden.

Slimme kracht, domme kracht
Dit spel bestaat uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel is een krachtonderdeel. Van ieder team gaan vier personen op toerbeurt proberen zo lang mogelijk in een hoek van 90 graden te verblijven. Zolang er telkens vier personen in deze positie blijven staan, mogen twee andere deelnemers proberen een Sudoku puzzel op te lossen. Het uiteindelijke resultaat is het aantal juiste cijfers dat op de juiste plaats van de sudoku is ingevuld.

Na de drie spelrondes is het tijd voor het finalespel waarbij de beste drie teams strijden om de Robinson van de dag te worden. Bij het finalespel komen alle facetten van Robinson nog eens aan bod. Het team dat als eerste in zijn geheel over de finish is wint het finalespel!

Nu al zin in The Robinson Games? Vraag dan direct een offerte op! Het is bij Brasserie Zuiderzoet ook mogelijk om zelf een bedrijfsuitje samen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld een combinatie van verschillende bedrijfs- of groepsuitjes maken en aansluitend een diner of BBQ plannen. Heb je specifieke aanvullende wensen, dan kun je natuurlijk ook direct contact met ons opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 036 – 538 2000.

Offerte aanvragen »