The Hangover

Bij dit populaire spel, dat vaak deel uitmaakt van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, moet je de volgende dag wel even drie keer nadenken over hetgeen er allemaal is gebeurd! Net als bij de hoofdrolspelers in de films van The Hangover zal jij je afvragen hoe je aan die lippenstift en blauwe plekken komt. En waar toch die spullen zijn die je blijkbaar bent verloren!

Deze outdoor activiteit is niet voor de tere zielen, want het gaat er niet flauw aan toe. Met je deelnemers ga je de stad Spakenburg in om een aantal ‘vreemde’ opdrachten uit te voeren.

Wat kun je verwachten van The Hangover?

Vanaf 20 personen

Ongeveer 3 uur

Prijs op aanvraag

Natuurlijk kan er met een droge keel geen bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest worden begonnen. De liefhebber wordt ontvangen met een alcoholische versnapering! Opvolgend word je ingedeeld in teams van 4 tot 6 personen. Hierna varen jullie met de watertaxi over naar Spakenburg en krijgt iedere deelnemer minimaal één opdracht voor zijn of haar kiezen.

The Hangover | Groepsuitjes | Brasserie Zuiderzoet Deze opdracht wordt middels het gooien van een dobbelsteen bepaald en dient door de persoon in kwestie tot een goed einde te worden gebracht! Kruip hiervoor zo goed mogelijk in de rol van een van de vier hoofdrolspelers van The Hangover. De opdrachten variëren van het ontwerpen van een groepstattoo tot bijvoorbeeld het vinden en zoenen van een mooie dame op rode schoenen. De dag zal worden vastgelegd op foto en film. Wel zo handig wanneer je de volgende dag met een kater wakker wordt en niet meer weet wat je hebt gedaan!

Na het spel keer je terug naar Brasserie Zuiderzoet waar jij, met een drankje, de dag kunt evalueren. Ook combinaties met een High Beer of diner zijn mogelijk!

Brasserie Zuiderzoet heeft vele opties om je dag volledig in te vullen naar jouw specifieke eisen en wensen. Je kunt contact opnemen via ons contactformulier of door te bellen met 036 – 5382000. Tevens kun je bij Brasserie Zuiderzoet zelf je bedrijfsuitje plannen, waarna je een vrijblijvende offerte van ons ontvangt.

Offerte aanvragen »