Powerboat varen / RIB varen

Op zoek naar een uitdagende activiteit voor jou en je vrienden? Dan is deze outdoor activiteit écht iets voor jullie! Scheur over het water in een echte RIB, ook wel een powerboat genoemd. Gewapend met zwemvesten zullen de tranen over jullie wangen glijden en zullen jullie voor even het gevoel hebben dat jullie dwars door de geluidsbarrière varen. Durf jij het aan? Reserveer dan direct bij Brasserie Zuiderzoet.

Wat mag je van powerboat varen verwachten?

Vanaf 20 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Maximaal 3 uur

Prijs op aanvraag

Powerboat varen bij Brasserie ZuiderzoetDe naam van de boot zegt het al, deze boot beschikt over veel power. De RIB is gemaakt van een sterke bodem van polyester en een rubberen beam met drijfvermogen. Hierdoor is hij extra stabiel en veilig op het water. Voordat jullie opstappen, krijgt iedereen een zwemvest aan. Hierna vertelt de bestuurder wat jullie te wachten staat. Schrik niet, de powerboat vaart uiteraard ook rustige tochtjes. Zo kunnen jullie zelf kiezen waar jullie voorkeur naar uitgaat. Alle mogelijkheden kun je van tevoren met ons bespreken. Wij zorgen er graag voor dat het uitje voor iedereen te gek wordt!

Powerboat varen als vergaderbreak

Het varen op een powerboat kan ook uitstekend worden gebruikt voor een vergaderpauze. Wil je het team een korte powerboost geven? Dan kun je ervoor kiezen om tijdens deze break een tochtje op de RIB te maken. De boot geeft een adrenalinekick en maakt je hoofd even helemaal leeg. Geloof ons, na deze activiteit kunnen jullie weer met een frisse blik aan het werk!

Ben je geïnteresseerd in een vaartocht op de powerboat? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op via het online contactformulier. Wil je liever de mogelijkheden telefonisch met ons bespreken? Dan kun je ons bereiken via 036 – 538 2000.
 

Offerte aanvragen »