Powerboat varen / RIB varen

Op zoek naar een uitdagende activiteit voor u en uw vrienden? Dan is deze outdoor activiteit iets voor jullie! Scheur over het water in een echte RIB, ook wel een powerboat genoemd. Gewapend met zwemvesten zullen de tranen over jullie wangen glijden en zullen jullie voor even het gevoel hebben dat jullie dwars door de geluidsbarrière varen. Durft u het aan? Reserveer dan direct bij Brasserie Zuiderzoet.

Wat mag u van de powerboat varen verwachten?

Vanaf 20 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Maximaal 3 uur

1 uur: € 700.-

2 uur: € 950,-

3 uur: € 1.250,-

Powerboat varen bij Brasserie Zuiderzoet

De naam van de boot zegt het al, deze boot beschikt over veel power. De RIB is gemaakt van een sterke bodem van polyester en een rubberen beam met drijfvermogen. Hierdoor is hij extra stabiel en veilig op het water. Voordat jullie opstappen, krijgt iedereen een zwemvest aan. Hierna vertelt de bestuurder wat jullie te wachten staat. Schrik niet, de powerboat vaart uiteraard ook rustige tochtjes. Zo kunnen jullie zelf kiezen waar jullie voorkeur naar uitgaat. Alle mogelijkheden kunt u van tevoren met ons bespreken. Wij zorgen er graag voor dat het uitje voor iedereen te gek wordt!

Powerboat varen als vergaderbreak

Het varen op een powerboat kan ook uitstekend worden gebruikt voor een vergaderpauze. Wilt u het team een korte powerboost geven? Dan kunt ervoor kiezen om tijdens deze break een tochtje op de RIB te maken. De boot geeft een adrenalinekick en maakt uw hoofd even helemaal leeg. Geloof ons, na deze activiteit kunnen jullie weer met een frisse blik aan het werk!

Bent u geïnteresseerd in een vaartocht op de powerboat? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op via het online contactformulier. Wilt u liever de mogelijkheden telefonisch met ons bespreken? Dan kunt u ons bereiken op 036 – 538 2000.

 

Offerte aanvragen »