Outdoor HAKA workshop

We zien het steeds vaker voorbijkomen, een HAKA. Deze rituele dans, die zijn oorsprong vindt in de Maori stam, vertelt een verhaal met stem en lichaam. Misschien heeft u het weleens gezien bij het nationale rugbyteam van Nieuw-Zeeland. Het is een echte beleving en het blijkt eveneens goed te zijn voor lichaam en geest! Volg daarom samen met uw vrienden of collega’s nu een outdoor HAKA workshop bij Brasserie Zuiderzoet.

Wat kunt u van de outdoor HAKA workshop verwachten?

Vanaf 20 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Maximaal 2 uur

Prijs op aanvraag

Outdoor HAKA workshop | Brasserie Zuiderzoet

De HAKA workshop zal gegeven worden door een professionele HAKA danser. Tijdens deze intensieve workshop zal hij jullie meer informatie bijbrengen over de geschiedenis en achtergrond van de HAKA. U kunt zelf een eigen invulling aan de workshop geven. Zo kunt u ervoor kiezen om als één grote groep een krachtige variant van de HAKA neer te zetten, maar is het uiteraard ook mogelijk de groep in kleinere teams te verdelen. De teams zullen dan tegen elkaar strijden. Deze unieke beleving zal uw team een echte boost geven. Het is tevens een geweldige manier om aan teambuilding te doen!

HAKA workshop in uw pauze

De HAKA workshop leent zich uitstekend om te combineren met een vergadering. Wilt u dat uw team niet verslapt na hard aan het werk te zijn geweest? Dan kunt u ervoor kiezen om tijdens de pauze een actieve HAKA uit te voeren. In een korte break wordt het hoofd even leeggemaakt en bouwt u opnieuw energie op om weer hard aan de slag te gaan.

Indoor HAKA workshop

Een HAKA workshop in de zon is leuk, maar wat als het koude seizoen weer aanbreekt? Uiteraard hebben wij hier goed over nagedacht. Het is namelijk ook mogelijk een indoor HAKA workshop te volgen.

Geïnteresseerd in een HAKA bij Zuiderzoet?

Bent u geïnteresseerd in de (outdoor) HAKA workshop? Dan kunt u direct contact met ons opnemen via het online contactformulier. Heeft u liever telefonisch contact? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 036 – 538 2000.

Offerte aanvragen »