Outdoor HAKA workshop

We zien het steeds vaker voorbijkomen, een HAKA. Deze rituele dans, die zijn oorsprong vindt in de Maori stam, vertelt een verhaal met stem en lichaam. Misschien heb je het weleens gezien bij het nationale rugbyteam van Nieuw-Zeeland. Het is een echte beleving en het blijkt eveneens goed te zijn voor lichaam en geest! Volg daarom samen met je vrienden of collega’s nu een outdoor HAKA workshop bij Brasserie Zuiderzoet.

Wat kun je van de outdoor HAKA workshop verwachten?

Vanaf 20 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Maximaal 2 uur

Prijs op aanvraag

Outdoor HAKA workshop | Brasserie Zuiderzoet De HAKA workshop zal gegeven worden door een professionele HAKA danser. Tijdens deze intensieve workshop zal hij je meer informatie bijbrengen over de geschiedenis en achtergrond van de HAKA. Daarnaast kun je ook zelf een eigen invulling aan de workshop geven. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om als één grote groep een krachtige variant van de HAKA neer te zetten. Maar, het is uiteraard ook mogelijk de groep in kleinere teams te verdelen. Deze zullen vervolgens tegen elkaar strijden. De unieke beleving van de HAKA zal jou en je gasten een echte boost geven. Het is tevens een geweldige manier om aan teambuilding te doen!

HAKA workshop in je vergaderpauze

De HAKA workshop leent zich uitstekend om te combineren met een vergadering. Wil je dat jouw team zich na een ochtend hard werken even kan ontstressen? Dan kun je ervoor kiezen om tijdens de pauze een actieve HAKA uit te voeren. In een korte break wordt het hoofd even leeggemaakt en bouw je opnieuw energie op om weer actief aan de slag te gaan.

Indoor HAKA workshop

Een HAKA workshop in de zon is leuk, maar wat als het koude seizoen weer aanbreekt? Uiteraard hebben wij hier goed over nagedacht. Het is namelijk ook mogelijk een indoor HAKA workshop te volgen.

Geïnteresseerd in een HAKA bij Zuiderzoet?

Ben je geïnteresseerd in de (outdoor) HAKA workshop? Dan kun je direct contact met ons opnemen via het online contactformulier. Heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 036 – 538 2000.

Offerte aanvragen »