HELP, de directeur is ontvoerd!

Dit is een zenuwslopend stadsspel dat begint met een spannend filmpje. Uit het filmpje blijkt dat jullie directeur ontvoerd is en wordt vastgehouden op een geheime locatie ergens in Spakenburg. Gewapend met een telefoon gaan jullie als team op pad. Via de telefoon krijgen jullie allerlei opdrachten, waarmee aanwijzingen kunnen worden verdiend. Het team dat dit spel het slimst speelt zal de directeur het eerst bereiken.

Wat kun je van ‘HELP, de directeur is ontvoerd!’ verwachten?

Vanaf 20 personen

Ongeveer 3 uur

Prijs op aanvraag

Dit is een uitgebreid stadsspel wat ongeveer 3 uur duurt. Van tevoren worden de teams samengesteld en krijgt ieder team een uitgebreide speluitleg. Met de boot varen jullie van Brasserie Zuiderzoet naar Spakenburg. De telefoon wordt tijdens het spel gebruikt voor het doorgeven van opdrachten en vragen. Na elke goed uitgevoerde opdracht of goed beantwoorde vraag krijgen jullie een aanwijzing. Er kunnen bovendien extra punten verdiend worden door foto’s te maken van bepaalde objecten die verspreid over de stad te vinden zijn.

Na afloop van het spel worden alle punten geteld en wordt het winnende team bepaald. Het is mogelijk om dit stadsspel te combineren met een diner, buffet of bbq-arrangement.

Offerte aanvragen »