Gooische Vrouwen

Vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje? U en uw vriendinnen of collega’s kunnen zich nu voor een dag helemaal wanen in de ‘upper class’. De door Brasserie Zuiderzoet aangeboden activiteit Gooische Vrouwen staat in het teken van luxe, veel geld en onbegrensde dromen. Van snoepreisjes tot sportwagens en van merkkleding tot botox; de échte Gooische Vrouw heeft het allemaal!

Beleef nu een dag uit het leven van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien tijdens onze Gooische Vrouwen activiteit. Door opdrachten uit te voeren maakt u zowaar onderdeel uit van de Gooische lifestyle. Deze onvergetelijke dag, vol absurde en hilarische momenten, wordt vastgelegd op foto of film. Hierdoor kunt u nog zo vaak nagenieten als u wilt!

Wat mag u verwachten van het uitje Gooische Vrouwen?

Vanaf 15 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Ongeveer 3 uur

€ 25,00 per persoon (excl. overtocht)

Gooische Vrouwen | Vrijgezellenfeest | Brasserie Zuiderzoet

Na een warme ontvangst in Brasserie Zuiderzoet, volgt de speluitleg. Nu iedereen weet hoe de Gooische Vrouwen activiteit dient te verlopen, worden teams samengesteld uit 4 tot 6 personen. Opvolgend vertrekken alle deelnemende teams aan uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje met de watertaxi naar Spakenburg.

In Spakenburg aangekomen gaat ieder team met een tas vol accessoires en een opdrachtenboekje op pad. De opdrachten helpen u om uzelf de échte Gooische lifestyle aan te meten. Elke deelneemster zal op haar beurt de rol van één van de personages uit de bekende Tv-serie vertolken. We willen nog niet al te veel opdrachten weggeven, maar u kunt onder andere denken aan ‘Dress to Impress’ en het overdreven opmaken tot een heuse ‘Botox-Lady’!

Deze hilarische en vooral leuke dag wordt afgesloten met een heerlijk diner, High Wine of een High Tea bij Brasserie Zuiderzoet. Dit geeft u even de gelegenheid om weer bij te tanken voor de rest van de middag of avond.

U kunt vanaf heden bij Brasserie Zuiderzoet ook zelf uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest samenstellen! Zo plant u precies die activiteiten die passen bij u en uw gasten. Geeft u liever uw eisen en wensen telefonisch door? Bel dan met het volgende telefoonnummer: 036 – 538 2000. Als u liever heeft dat wij contact met u opnemen, vul dan dit contactformulier in.

Offerte aanvragen »