Gooische Vrouwen

Vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje? Jij en je vriendinnen of collega’s kunnen zich nu voor een dag helemaal wanen in de ‘upper class’. De door Brasserie Zuiderzoet aangeboden activiteit Gooische Vrouwen staat in het teken van luxe, veel geld en onbegrensde dromen. Van snoepreisjes tot sportwagens en van merkkleding tot botox; de échte Gooische Vrouw heeft het allemaal!

Beleef nu een dag uit het leven van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien tijdens onze Gooische Vrouwen activiteit. Door opdrachten uit te voeren maak jij zowaar onderdeel uit van de Gooische lifestyle. Deze onvergetelijke dag, vol absurde en hilarische momenten, wordt vastgelegd op foto of film. Hierdoor kun je nog zo vaak nagenieten als jij wilt!

Wat mag je verwachten van het uitje Gooische Vrouwen?

Vanaf 20 personen

Ongeveer 3 uur

Prijs op aanvraag

Gooische Vrouwen | Vrijgezellenfeest | Brasserie Zuiderzoet

Na een warm ontvangst in Brasserie Zuiderzoet, volgt de speluitleg. Nu iedereen weet hoe de Gooische Vrouwen activiteit dient te verlopen, worden teams samengesteld uit 4 tot 6 personen. Opvolgend vertrekken alle deelnemende teams aan jouw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje met de watertaxi naar Spakenburg.

In Spakenburg aangekomen gaat ieder team met een tas vol accessoires en een opdrachtenboekje op pad. De opdrachten helpen je om jezelf de échte Gooische lifestyle aan te meten. Elke deelneemster zal op haar beurt de rol van één van de personages uit de bekende Tv-serie vertolken. We willen nog niet al te veel opdrachten weggeven, maar je kunt onder andere denken aan ‘Dress to Impress’ en het overdreven opmaken tot een heuse ‘Botox-Lady’!

Deze hilarische en vooral leuke dag wordt afgesloten met een heerlijk diner, High Wine of een High Tea bij Brasserie Zuiderzoet. Dit geeft jou en je gezelschap even de gelegenheid om weer bij te tanken voor de rest van de middag of avond.

Je kunt vanaf heden bij Brasserie Zuiderzoet ook zelf je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest samenstellen! Zo plan je precies die activiteiten die passen bij jou en je gasten. Geef je liever je eisen en wensen telefonisch door? Bel dan met het volgende telefoonnummer: 036 – 538 2000. Als je liever wilt dat wij contact met je opnemen, vul dan dit contactformulier in.

Offerte aanvragen »